Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Voice

VIDEO Mentori se gotovo otimali za hrvatskog Eda Sheerana

The Voice
Foto: Dario Njavro/HRT
1/9
06.02.2016.
u 21:47

U trećoj emisiji The Voicea Tony Cetinski i Jacques Houdek odabrali su troje, Ivan Dečak dvoje, a Indira jednu kandidatkinju

Treća izlučna emisija Voicea večeras nam je donijela nova uzbuđenja i žestoke borbe mentora za kandidate. Ovog puta najbolje su prošli Tony Cetinski i Jacques, koji su svoje timove obogatili s troje kandidata. Ivan Dečak izabrao je dvoje, a Indira jednu kandidatkinju.

Rokeri kod Dečaka

Svi mentori okrenuli su se jedino dvoma natjecateljima. Studentica iz Varaždina Petra Vurušić prekrasno je otpjevala “One Night Only” Jennifer Hudson, a na kraju se za mentora ipak odlučila za Jacquesa Houdeka. Alen Đuras 23-godišnji je konobar iz Planog kod Trogira, koji je lani s Random Stipišićem i Lukom Mrduljašem osnovao bend RadioWho i snimio obradu pjesme Selene Gomez. Alen je večeras dokazao svoje vokalne kvalitete pjevajući “Thinking Out Loud” Eda Sheerana. Izvedba je oduševila sve mentore, a Alen je, baš kao i Petra, izabrao Jacquesa. Jacquesovu timu pridružila se i svestrana gimnazijalka Stela Paradžik, koja je pjevala “Royals” Lorde. Ivan Dečak večeras je u svoj tim dobio dvojicu rokera – Ivana Anića iz Splita te Dubrovčanina Vedrana Ljubenka, koji je pjevao “It’s A Man’s World” Jamesa Browna. Za razliku od prošlog puta kada ga je odabrao samo jedan kandidat, Tonyjev je tim od večeras bogatiji za troje – Anu Bustruc, Sandru Berković i Brunu Banfića. Indira Levak izabrala je 18-godišnju Luciju Lučić, koja pjeva od šeste godine, kada je i izdala album, a nastupila je i na Dječjem Eurosongu.

 
Audicije - Alen Đuras - Thinking Out Loud

Kao pravi Ed Sheeran. Alen Đuras the Voice HRT od svoje 10. godine svira gitaru i pjeva, a sada je osvojio i mentore #TheVoiceHRT! :)

Posted by The Voice - Najljepši glas Hrvatske on Saturday, 6 February 2016

Ljubiteljica sevdaha

U trećoj emisiji nije prošlo petero kandidata. Među njima je bila i Sandra Šodolović iz Rijeke, koja obožava sevdah. Na jednom je koncertu dobila priliku da zapjeva sa svojim idolom Amirom Medunjanin i taj dan smatra najljepšim u životu. večeras je, međutim, pjevala “All I Could Do Was Cry” Ette James, no nije uspjela impresionirati mentore The Voicea. 

>> Mirna Ružić sjajnom izvedbom oduševila svih četvero članova žirija

Komentara 2

MO
mobitel20
00:28 07.02.2016.

Doslovno sve pjesme su pjevane na engleskom jeziku ! Pa jeli HRT , BBC ?! Znamo da nije ni po cemu...jasno je da svi slusamo glazbu i na engleskom, ali isto tako je jasno da najmanje 70% pretplatnika ne razumiju o cemu se pjeva. Jesu li to zasluzili ? Posebna prica je uloga HRT u promicanju hrvatske kulture i jezika, ali o tome je izlisno govoriti Radmanu, Aleckovicki, Alfieru...Licenca " Voice " nije ni trebala biti kupljena, pa valjda od 3000 zaposlenih imaju dvoje koje mogu osmisliti glazbeni show ali kada vec jesu, barem mogu postaviti standard i uvjete da barem 50 % izvedbi mora biti na hrvatskom jeziku. Ovako imam osjecaj da gledam losu kopiju na nekoj stranoj TV. Tko se slaze, neka uputi e-mail na HRT , oduzeti ce vam 3 minute vaseg vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije