Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko finale

Marin, Mateo, Jure ili Nina, tko će po vama biti pobjednik The Voicea?

the voice
Foto: Dario Njavro/PIXSELL
1/5
20.04.2015.
u 22:14

Hoće li netko od muških natjecatelja odnijeti pobjedu ili će to pak biti jedina dama među dečkima, znat ćemo za nekoliko dana

Marin Jurić Čivro, Mateo Resman, Jure Brkljača i Nina Kraljić finalisti su showa The Voice.

U polufinalnoj emisiji sjajnom izvedbom pjesme ''Take me to the church'' Marin Jurić Čivro oduševio je mentora Ivana Dečaka, ali i publiku te zasluženo otišao u finale.

Mateo Resman iz Indirina tima dobio je više glasova publike od Ane Opačak te si osigurao mjesto u finalu showa koje će se održati u subotu.

Izvedbom na gitari pjesme ''Tu noć kad si se udavala'' Jure Brkljača plasirao se u finale iz Tonyjeva tima, a Nina Kraljić iz Jacquesova tima sjajnom je izvedbom pjesme ''Nothing else matters'' prošla je dalje.

Tko će biti pobjednik showa gledatelji će odlučiti u subotu. Hoće li netko od muških natjecatelja odnijeti pobjedu ili će pak to biti jedina dama među dečkima, znat ćemo za nekoliko dana.

Stoga vas sada pitamo, za koga biste vi glasovali u finalu The Voicea?

>> Izabrani finalisti showa 'The Voice': Marin, Mateo, Jure i Nina bore se za pobjedu u showu

Komentara 6

Avatar deziderij
deziderij
08:24 21.04.2015.

Svi su i više nego izvrsni ali Nina Kraljić od sviju odskače za koplje.

Avatar Dameanu
Dameanu
12:54 21.04.2015.

Svi znaju da se pobjednik odavna poznaje. Pa sve je namjesteno!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:02 22.04.2015.

Kakvu razliku igra? Svi su vise nego prosjecni, jedino malo odskacu dva "mentora", Cetinski i Colonia. Svi ostali su duboko sivilo danasnje scene . I cak da se desi cudo, i netko od njih dobije i dobru pjesmu, sto vrijedi kad se u Hrvatskoj danas slusa srpska novokomponirana narodna muzika kakvu izvode razne rozge i vuckovicke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije