Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finalisti

Oni su apsolutni favoriti: Pogledajte nastupe Marina Jurića Čivre i Nine Kraljić

Finalisti The Voice
Foto: Dario Njavro za HRT
1/13
19.04.2015.
u 11:50

Svojim fantastičnim izvedbama Marin i Nina osigurali su si mjesto u finalnoj završnici, ali i dokazali da su upravo oni najveći miljenici publike.

Polufinalna emisija showa 'The Voice-najljepši glas Hrvatske' bila je prava glazbena poslastica za koju su ponajviše zaslužni metalac Marin Jurić Čivro i 'kraljica glasa' Nina Kraljić.

Svojim fantastičnim izvedbama Marin i Nina osigurali su si mjesto u finalnoj završnici, ali i dokazali da su upravo oni najveći miljenici publike. 

Marin je svojom izvedbom Hozierove pjesme 'Take me to the church' osvojio 69,01% glasova publike i time iz natjecanja izbacio Ivu Gortan.

 

Nina Kraljić u finale je izborila sa 71,03% glasova koje je osvojila izvedbom pjesme 'Nothing else matters' i tako iz daljnjeg natjecanja izbacila jednog od najvećih favorita za pobjedu u showu- Dinu Petrića.

Ipak, iako ju je ovog puta u finale plasirala publika do polufinalne emisije ne bi stigla da ju od ispadanja nije spasio mentor Jacques.

Za razliku od Nine, Marin Jurić Čivro iz emisije u emisiju prolazi isključivo na temelju glasova publike. -Od samog početka su sa mnom i nadam se da će tako i ostati- komentirao je Marin nakon jučerašnjeg nastupa.

Da bi upravo njihovi glasovi mogli 'pokoriti' Hrvatsku i osvojiti ugovor s Universal Musicom svjedoče i brojne YouTube pregledaU samo 12 sati od emitiranja showa Marinov nastup pregledan je skoro 21 000 puta dok Ninin nastup ima impresivnih 25 000 pregleda.

Nastup Indirinog finalista Matea Resmana trenutno broji 13 500 glasova, dok tisuću manje ima Tonyjev finalist Jure Brkljača.

Sudeći prema trenutnim brojkama u finalu nas očekuje neizvjesna borba za pobjedu između dva najveća rivala Marina Jurića Čivre i Nine Kraljić.

>>Izabrani finalisti showa 'The Voice': Marin, Mateo, Jure i Nina bore se za pobjedu u showu

>>Kladimo se tko će dalje, ali još nismo pogodili

Komentara 14

SW
swimm
08:02 20.04.2015.

Ne bira se simpaticnost,styling vec izvedba pjesme,a Nina je za sve njih zajedno MASTER izvedbi

LI
lindov
12:03 19.04.2015.

Nina van konkurencije, ali katastrofalan styling.

PD
pl.domagoj
14:21 19.04.2015.

Valjda se ja ne kužim u pjevanje ali ova Nina je meni bezveze.Ona je rođena za narodnjake ili neku zabavnu muziku stalno mi u pjevanju zavlači i ako je to najbolje kod nas onda je to katastrofa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije