Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u njezinu uredu

Marijana Petir ponudila Nini Kraljić stažiranje u Bruxellesu

nina kraljić
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
28.04.2015.
u 15:30

Tvoja pobjeda samo je još jedna potvrda tome i dokaz da se ustrajnošću i ljubavlju prema ono što radimo može dospjeti u sam vrh, napisala je europalamentarka pobjednici The Voicea

Hrvatska europarlamentarka Marijana Petir ponudila je pobjednici showa The Voice Nini Kraljić stažiranje u njezinu uredu u Bruxellesu.

– Draga Nina, primi moje čestitke na pobjedi u showu The Voice Hrvatska. Zbog svojih obveza nisam bila u mogućnosti pratiti sve tvoje nastupe, pa i kad si zadnji put nastupala držala sam govor u kojem sam istaknula da sve najbolje što Hrvatska ima potječe iz ruralnog prostora. Tvoja pobjeda samo je još jedna potvrda tome i dokaz da se ustrajnošću i ljubavlju prema onome što radimo može dospjeti u sam vrh. Kao osoba koja se zalaže da se vrijednim i odgovornim mladim ljudima omogući da dobiju priliku, kao osoba koja potječe iz Sisačko-moslavačke županije i voli Lipovljane te kao tvoja zastupnica, pozivam te na plaćeno stažiranje u trajanju od mjesec dana u mom uredu u Bruxellesu tijekom sljedeće godine u terminu po tvom izboru. Želim ti puno uspjeha i Božjeg blagoslova na tvom životnom putu i da ostaneš svoja – napisala je političarka Nini.

>> Nina Kraljić oduševila izvedbom Zajdi, zajdi: 'Makedonski biser bio je riskantan izbor, ali izvedbeno iznenađenje'

Komentara 9

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
00:25 29.04.2015.

sto je ona radila u zivotu osim slikanja u dopicnjaku sa klipovima kukuruza i politikom.

PL
plotto
22:00 01.05.2015.

Marijana bi valjda htjela da Nina Kraljić zabavlja njene kolege u Europskom Parlamentu,a onda bi Marijana porasla u njihovim očima.Prozirno i patetično do bola.Vjerujem da će Nina vidjeti Brisel i druge europske prijestolnice i bez Petirke,koja samo traži pažnju ii besplatnu reklamu.

KO
koanvaca
15:19 29.04.2015.

Ufff ... da je meni takva prilika otišla bi i stažila bila to Petirka ili netko drugi. Prilika je prilika a ne gleda se za koga se ide, ako će ti pomoć u karijeri i stjecanju iskustva zašto ne. Ja bi :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije