Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ivan vukušić vuk:

Kladimo se tko će dalje, ali još nismo pogodili

ivan vukušić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/3
18.04.2015.
u 17:15

U igri za pobjedu i unosan ugovor s Universal Musicom ostalo je osam vrhunskih glasova o kojima se već gotovo pet mjeseci na pozornici, ali i iza nje brine Ivan Vukušić Vuk

Pred nama su još samo dvije emisije HRT-ova showa The Voice, a u večerašnjem ćemo nadmetanju doznati imena četvero finalista. U igri za pobjedu i unosan ugovor s Universal Musicom ostalo je osam vrhunskih glasova o kojima se već gotovo pet mjeseci na pozornici, ali i iza nje brine Ivan Vukušić Vuk.

Interna kladionica

Voditelj The Voicea uoči današnje emisije otkrio je tko su mu favoriti, kakva je atmosfera iza scene, ali i da su organizirali malu internu kladionicu.

– Odlično se zabavljamo s procjenama tko će pobijediti pa smo organizirali internu kladionicu. Naravno, neću vam otkriti tko tu stoji najbolje kako ne bi ispalo da se nekoga favorizira – kazao nam je Vuk. Na kladionici se dosad, kaže, ipak nitko nije obogatio.

– Svi “fulaju”, nitko ne pogodi jer taj faktor poziva zbuni sve. Bila su neka očekivanja, neću reći za čiji tim – i potpuno je druga osoba ispala. Mislimo, možda je do pjesme. Mislimo, ajde, možda ovu pjesmu narod zna. Ne znamo. Možda mi dečki manje zovemo, stvarno ne znam koje je pravilo koje vrijedi za publiku. Jedva čekam emisiju da doznamo kojih četvero ostaje. Bira samo Hrvatska, mentori više ne biraju – najavljuje Vukušić.

U igri za pobjedu ostali su Alen Bičević i Jure Brkljača iz tima Tonyja Cetinskog, Iva Gortan i Marin Jurić Čivro iz tima Ivana Dečaka, Mateo Resman i Ana Opačak iz tima Indire Levak te Nina Kraljić i Dino Petrić iz tima Jacquesa Houdeka. Za razliku od dosadašnjih emisija, njihovi mentori večeras neće imati pravo glasa, nego će publici moći tek sugerirati.

Upravo to dat će dodatnu draž večerašnjoj emisiji, što ističe i mladi voditelj.

– Jako je teško procijeniti iz vikenda u vikend tko će ići dalje jer svi su jednako dobri. Često me prijatelji pitaju tko će sljedeći ispasti, kažem im da sve ovisi o njihovim glasovima i o tome tko ima jače glasačko tijelo – kaže Vukušić koji je, priznaje, iz tjedna u tjedan morao učiti kako težinu rastanka s nekim od natjecatelja pomiriti s užitkom koji ima radeći ovu emisiju i družeći se s natjecateljima.

– Nama je gušt to raditi, poslije se družimo pa se opustimo, popijemo, zaplešemo, zapjevamo. Ostanemo svi u kontaktu, tako da nije to toliko teško. Jedino bi mi teško palo da se netko od kandidata prestane baviti glazbom. Svi su toliko talentirani da svatko od njih može napraviti karijeru, pobijedili ili ne – rekao nam je Vukušić. Tko mu je favorit, pitamo ga.

Najgledaniji show

– Bili su to Neven i Dino Purić, ali oni su ispali. Nastave li dobro raditi i budu li surađivali s dobrim producentima, prva sam osoba koja će kupiti njihov CD i ulaznicu za koncert – istaknuo je Vuk, kojeg uspjeh showa čija je prosječna gledanost veća od 14 posto nimalo ne iznenađuje.

– Neskromno je reći da je sam očekivao uspjeh showa, ali očekivao sam ga. Riječ je top projektu, a kada te nazovu s HRT-a na audiciji i među mnoštvom ljudi odaberu baš tebe uz Ivu (Šulentić, op. a), to je velika čast – kaže Vukušić.

>>Za koga ima mjesta u finalu showa 'The Voice'? Glasujte za svog favorita!

>>Jacques: I Nina i Dino mogu pobijediti u Voiceu, a imam još favorita

Komentara 1

JA
jan21
15:38 19.04.2015.

ajd nek netko ovom pomogne i uputi ga na govorne vježbe pa možda nekaj i bude od njega....on i ova šulentička su najnaporniji dio voice-a....ekipi svaka čast na pjevanju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije