Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Voice

Jacques: Nina i ja smo posljednjih tjedana prošli neke teške trenutke

Jacques i Nina
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/7
27.04.2015.
u 16:02

"Smatram da ste tijekom emisija jasno mogli vidjeti, a još više osjetiti kakav sam ja čovjek", napisao je Jacques na Facebooku.

Jacques Houdek zahvalio je na svom Facebook profilu obožavateljima na podršci te je još jednom izrazio sreću što je Nina Kraljić izabrana za Najljepši glas Hrvatske.

– Bez vaše podrške sve ovo ni u snu ne bi bilo moguće. Vi ste Ninu učinili pobjednicom, zbog vaših glasova ona je danas The Voice – Najljepši glas Hrvatske. Presretan i preponosan! Čitam sve vaše poruke u inboxu. Ne stignem odgovoriti na sve odmah, ali svakako ću odgovoriti čim uhvatim malo vremena! Hvala vam, vaše me riječi ponekad ganu do suza, zaista mi puno znači sve što pišete! – napisao je Jacques i dodao kako je pred svima njima bilo puno izazova i da im nije bilo lako.

– Nina i ja smo zajedno s cijelim timom prošli zaista neke teške trenutke, osobito posljednjih nekoliko tjedana, ali smo na svaku pa i na onu najmanju negativu odlučili odgovoriti pozitivom! Vraćali smo ljubav, pružali smo ruku iako nam ponekad ni ljubav nije vraćena, ni ruka pružena natrag. Nikome ništa ne zamjeramo. Veselimo se i uživamo u nadasve čistoj, časnoj, poštenoj i premoćnoj pobjedi naše Nine Kraljić – kraljice glasa! Volimo te Nina i uz tebe smo uvijek! – nastavio je Jacques i zahvalio cijelom svom timu.

– Zahvaljujem cijeloj programskoj i tehničkoj ekipi HRT-a. Dragi ljudi, obavili ste lavovski posao! Hvala svima još jednom na ukazanom povjerenju, nadam se da smo ga opravdali, dali smo zaista sve od sebe!  Zahvaljujem svim mojim kandidatima: Melanie, Antoneli, Martini, Ani, Emi, Matei, Nevenu, Gordanu, Pjerinu, Egonu, Dini. Bila mi je čast raditi s vama, družiti se s vama, puno sam od vas naučio i nadam se da sam na vas zajedno s timom djelovao poticajno. Sve vas volim!

Za sve vas koji brinete oko svega ružnog što pojedinci izjavljuju, kratko ću odgovoriti – ne pada mi na pamet komentirati kojekakve bedastoće. Ostat ću gospodin i profesionalac do kraja. Mi svojim ponašanjem i postupcima govorimo o sebi. Smatram da ste tijekom emisija jasno mogli vidjeti, a još više osjetiti kakav sam ja čovjek. Hvala vam od srca – napisao je Jacques.

 

Dragi svi naši...... HVALA VAM. Hvala od srca!!! Bez vaše podrške sve ovo ni u snu ne bi bilo moguće. Vi ste Ninu uč...

Posted by JACQUES HOUDEK on 27. travanj 2015

>> Nina Kraljić: Bojala sam se da u Hrvatskoj nema mjesta za mene

>> 'Negativne kritike ojačale su me da budem još ustrajnija'

Komentara 3

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
16:40 27.04.2015.

Jacques je najbolji dio hrvatskog the Voice-a. Očekujem ga i u drugoj sezoni kao mentora ne samo zbog pobjede njegovog tima već zbog krajnje entuzijastičnog stručnog i iskrenog angažmana u show-u. Osobno više slušam glazbu Tonija Cetinskog ali Toni jednostavno nije za takav show, on je za Pjevaj moju pjesmu. Možda da je imao hrabrosti u finalu sa Jurom izvesti nešto spektakularno kao Euphoria Jacquesa i Nine (osobno mi najbolja izvedba u cijelom show-u) on se ograničio na refren svoje vrlo lijepe ali i jako jednostavne pjesme Ti samo ti i tako možda nepotrebno uzeo Juri glasove.

SO
sohnahoakasaa
16:54 27.04.2015.

Posle ovog tekste aposlutno je nepotrebno nekaj suvislo napisati, ali ipak....Drago mi je da su ljudi mogli vidjeti kakav duh ima Žak, drago mi je da smo vidjeli kak je vesele i dobročudne naravi ali i da se zna postaviti kad štiti svoje 'interese'. Da, treba imati stav. A mane? O njima treba vrlo oprezno jer ih svatko od nas ima samo je važno da nikad zbog nas ne strada(va)ju drugi. Po naravi se razlikujemo i sve 'boje' su 'u igri' ali karakter ne trpi više od dve. Ili ga imaš ili nemaš !!! Te dve boje nek si svatko od nas izabere. Samo dve !!!! I točka.....

BU
bucogi
06:19 28.04.2015.

Željkec je obično prgavo i uvredljivo cendralo, nimalo bolji od onog napuhanog Cetinskog s kojim se prepucava čitavo vrijeme emisije, a i šire. Pjeva odlično, to stoji, ali nije emisija osmišljena kao saga sukoba Toni-Žak, već je osmišljena zbog kandidata. Nini svaka čast na zasluženoj pobjedi, ali mentor joj je čista ljiga. Bit će da su tamo jedino Dečak i Indira shvatili bit emisije, kakvi god jesu, i na tome svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije