Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadarski slavuj

Elena Stella iz showa "The Voice": Prvi nastup bio mi je pred ogledalom i s dezodoransom u ruci

Elena Stella
Foto: Dario Njavro/HTV
1/4
02.03.2015.
u 17:00

Zadranka je o glazbi učila od oca, danas ima svoj bend i samo jedan cilj – od pjevanja živjeti

Poprilično mučno bilo je Ivanu Dečaku, mentoru u showu "The Voice – Najljepši glas Hrvatske", odlučiti tko će u dvoboju između 30-godišnje Elene Stelle i 18-godišnje Nicole Vidak ići kući pjevajući. Izvedbom pjesme "Back to Black" Amy Winehouse obje su briljirale, ali je Dečak u timu odlučio zadržati Zadranku Elenu.

Prijateljstvo na pozornici

– S Nicole sam kliknula i prije nego što smo doznale da smo u dvoboju. Ona je skromna i zrela djevojka, a o vokalnim sposobnostima ne trebam ni govoriti. Kada sam čula da sam s njom u dvoboju, prva reakcija bila mi je: "Ajme, pa super" jer me veselilo pjevati s njom, ali s druge strane mi je bilo žao jer jedna mora ispasti – kaže Elena koja se u "The Voice" prijavila, kako sama kaže, da se proširi izvan zadarskih granica, ali i da o glazbi uči od majstora, kakvim smatra Dečaka.

– I Ivan, ali i Maja Posavec i Aljoša Šerić koji s nama rade nisu nam stavili okvire po kojima se moramo ponašati. Poštovali su nas kao osobe, tako da se moja intuitivna odluka da izaberem Ivana za mentora pokazala ispravnom – pohvaljuje Elena. Intenzivno se glazbom počela baviti prije pet godina, otkako nastupa s bendom Dirty Harry, ali otkriva da joj je glazba od rođenja u krvi.

– Kao dijete sam u svojoj sobi pred ogledalom i s dezodoransom u ruci pjevušila, a tata je bio pratnja na gitari. Od njega sam povukla najviše glazbenih gena. Mama piše pjesme, brat je isto u glazbi, a i sestra dosta dobro pjeva, tako da smo svi pomalo zaraženi glazbom – otkriva simpatična Zadranka kojoj je upravo obitelj, uključujući i nećake Auroru, Mateja i Korinu, najveća podrška. Dečka nema i napominje da joj preduvjet nije da bude glazbenik nego da je zna nasmijati i da ima onaj neki x-faktor. Iako kaže da je svjesna da je poprilično kasno zakoračila u glazbene vode, sigurna je da može postići puno. A njen jedini cilj jest živjeti od glazbe.

Samo svoja

– Trenutačno radim kao operaterka u automat-klubu i moram zahvaliti kolegama kao i poslodavcu na velikoj podršci. Radim uglavnom noćne smjene i taj posao jako puno uzima. Iskreno, nije to nešto što želim uvijek raditi, ne ispunjava me, ali sretna sam da od nečega živim jer od glazbe trenutačno ne mogu – iskrena je Elena. Glazbenih uzora ima puno, ali na pitanje čiju bi karijeru voljela imati, kao iz topa odgovara: – Samo svoju!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije