Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PROPUST

Mirjana Lučić-Baroni izgubila meč koji je bilo jako teško izgubiti!

Mirjana Lučić
Reuters (Ilustracija)
20.05.2015.
u 15:54

Imala je 6:4 iz prvog seta i vodila je 5:0 u drugom ali Amerikanka Madison Keys ipak je stigla do pobjede uz dva tie-breaka - 7:6 (3), 7:6 (0)

Mirjana Lučić-Baroni u drugom je kolu WTA turnira u Strasbourgu izgubila od Amerikanke Madison Keys sa 6:4, 6:7 (3), 6:7 (0) za dva sata i 31 minutu igre.

No ovaj poraz ima dodatni teren kad se ne gleda ukupni rezultat nego tijek meča. Vodila je naša tenisačica 5:0 u drugom setu i uspjela je to nekako prokockati. Rijetko se tako nešto viđa.

Znalo se da nakon toga šansi za povratak nema, već je samo po sebi bilo čudno da je u posljednjem setu uopće zadržala servis i dogurala do novog tie-breaka, koji je uvjerljivo izgubila bez da je osvojila poen.

Šteta, bila je ovo velika prilika za prolaz i dobivanje samopouzdanja. Ovako se dogodilo upravo suprotno i bit će zanimljivo vidjeti kako će naša tenisačica igrati na sljedećem turniru.

>> Najbolji meč sezone Lučić-Baroni! Dodig predao, a Škugor ušao u finale

Komentara 1

SG
smigoc994@gmail.com
23:37 20.05.2015.

bas me zanima koliko je bio tecaj u kladionici na 5-0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije