Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZA REAKCIJA

Požar na Wimbledonu, evakuirano tri tisuće osoba

Wimbledon
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
01.07.2015.
u 23:10

Na kraju se ispostavilo da je riječ o manjem požaru u stakleniku s biljkama.

U Wimbledonu je tri tisuće ljudi moralo biti evakuirano s tribina teniskih terena jer se oglasila uzbuna zbog požara blizu centralnog terena. Policija i djelatnici na turniru reagirali su promptno, izbjegla se panika i gužve te je sve bilo poprilično mirno.

Također, niti jedan meč nije ispaštao zbog uzbune, a na kraju se ispostavilo da je riječ o manjem požaru u stakleniku s biljkama. Vjeruje se da su rekordne vrućine razlog incidentu, ali on je uistinu bio toliko malog intenziteta da su vatrogasci na terenu bili svega nekoliko sekundi, malo još provjerili je li sve u redu i otišli.

Policija je također potvrdila da se radi o nesreći, a ne podmetanju požara. Sve u svemu, veća je vijest način na koji se to izvelo bez da su gledatelji bili u strahu, gužvi ili da su mečevi odgađani. Palac gore za organizatore najprestižnijeg teniskog turnira na svijetu.

>> U Wimbledonu nikad manje Amerikanaca, Wawrinka se skinuo gol

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije