Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavili na Twitteru

Wimbledon iskoristio Ivaniševića kako bi na zanimljiv način čestitao Valentinovo

Goran Ivanišević
Petar Glebov/PIXSELL
14.02.2016.
u 19:51

I organizatori jednog od najpoznatijeg teniskog turnira Wimbledona sjetili su se putem Twittera čestitati Valentinovo

Danas se diljem svijeta slavi Valentinovo, dan zaljubljenih, a Uefa je na svojim službenim stranicama objavila čestitku. Obavljen je i video u kojem su kompilacije romantičnih i lijepih trenutaka s tribina i terena, a u videu se pojavljuju i neki poznati nogometaši.

I organizatori jednog od najpoznatijeg teniskog turnira Wimbledona sjetili su se putem Twittera čestitati Valentinovo, a zanimljivo da je u glavnoj ulozi Goran Ivanišević.

Prikazano je kako on ljubi trofej koji je osvojio u epskom finalu protiv Raftera 2001. godine, a uz to je postavljeno pitanje:

"Tko kaže da ljubav u tenisu ništa ne znači?"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije