Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije više isti

Wawrinka: Đoković je pao u formi, imao je životne i obiteljske probleme

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
27.10.2016.
u 22:13

- Đoković je pao u formi, to se vidi, ali potpuno ga razumijem, kazao je Wawrinka

Novak Đoković i dalje je najbolji tenisač svijeta, ali u posljednje vrijeme vidljiv je pad u njegovoj igri. Tenisač koji je posljednjih godina bio iznimno dominantan, ove sezone je nakon osvajanja Roland Garrosa u lipnju slavio još samo na jednom turniru, u Torontu, pa mu je upitna i prva pozicija ATP ljestvice na kraju godine.

Njegov pad osjetili su i drugi igrači pa je o tome progovorio i Stanislas Wawrinka, dečko naše Donne Vekić.

- Đoković je pao u formi, to se vidi, ali potpuno ga razumijem, kazao je Wawrinka pa dodao:

- Novakove poteškoće moraju se pogledati iz šire perspektive. Tri godine znao je samo za pobjede, a sada su došli i životni te obiteljski problemi, a oni mu nisi bili od koristi. No, bez obzira na sve, uvjeren sam da ćemo uskoro gledati starog Novaka, zaključio je tenisač koji ga je pobijedio u finalu US Opena.

Komentara 9

PE
peugeot
23:18 27.10.2016.

Kad imas vitalne probleme, kao Nole, sta mozes na teniskom terenu pokazati? Da li ga sekira, zena mu, Jelena? Ko zna sta je, ali nije dobro sta god da je po njegovu igru i da sacuva broj 1 u svjetskom tenisu.

HA
hajduk1966
16:46 28.10.2016.

Sve dojadi pa i to,covjek je dobio sve sto se moze,mozda je jednostavno zasicen

BA
balic
09:05 28.10.2016.

Kako se kaze, nista nije vjecno.. Mora se razici sa Borisom .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije