Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi teniski par?

Wawrinka (30) se rastaje jer je u vezi s Hrvaticom Donnom Vekić (18)?

Donna Vekić
Foto: EMPICS Sport/Press Association/PIXSELL
1/6
27.04.2015.
u 13:51

"Stan i ja dobri smo prijatelji", prenose Švicarci Donninu izjavu, ali tvrde da je to preraslo u nešto više...

Švicarski tenisač Stanislas Wawrinka (30) prije tjedan dana objavio je da se rastaje od supruge Ilham Vuilloud (40)  nakon šest godina braka, a već su krenula nagađanja o tome koji su pravi razlozi. Tako je švicarski Blick objavio da ima novu ljubav, a prema njihovim tvrdnjama riječ je o Hrvatici Donni Vekić (18).

Iako je između njih velika razlika u godinama, Blick tvrdi da su se upustili u ljubavnu avanturu.

"Stan i ja smo dobri prijatelji", prenose Švicarci Donninu izjavu, ali tvrde da je to preraslo u nešto više...

Inače, Wawrinka je u braku od 2009. godine, a s Ilham je dobio kćerkicu Alexiju. Godine 2011. par se razdvojio, ali se ubrzo i pomirio i vratio zajedničkom životu. Ipak, to se nije pokazalo dobrom odlukom jer su se ponovno posvađali pa već pet mjeseci ne žive zajedno, a sada se i službeno rastaju.

– Ne, Stanislas ne gubi dvoboje zbog toga što smo se rastali, i to kako on kaže – bolno, jer je prošlo već pet mjeseci od njegova trijumfalnog povratka u Davis cupu. Njegova odluka da po drugi put napusti obitelj nije ga spriječila da osvoji turnir u Chennaiju i da ima dobre rezultate. Ne, putovanja i turniri nisu povod našoj rastavi. Osim toga, drugi igrači, koji su i bolje rangirani od njega, imaju skladan obiteljski život. Razlog rastave je njegova nestabilnost i želja da se vrati ''slobodnom životu'' na svim nivoima. I moram priznati da su njegove konstantne laži i emotivne izdaje potpuno uništile povjerenje koje sam imala u njega – rekla je nedavno Ilham o svojem suprugu.

>>Popularna tenisačica opisala svoju dramu: 'Život mi se srušio u jednoj sekundi!'

>>Donna već pet mjeseci nije osjetila slast drugog kola

Komentara 19

SI
simekapulica
13:58 27.04.2015.

slično kao kod karoline šprem, kad su ju počele zanimati neke druge "stvari" propala karijera....

AK
Akakije
14:13 27.04.2015.

Nakon 'velikih' uspjeha se odlučila skrasiti sa oženjenom covjekom

JS
JUREK SKAJNICKIN
14:20 27.04.2015.

Ako je ovo istina (tesko je znati posto su novine vise trac nego vijesti), onda ni jedan nece imati srece. Sto se ona ima petljat s nekim ozenjenim a ima samo 18 godina i na pocetku je karijere. U takvim situacijama nitko se ne posreci na duze vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije