Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Publika mu pomogla

Troicki: Dug je put pred Bornom, pa ja sa 18 nisam još znao hoću li igrati tenis

Viktor Troicki
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
06.03.2015.
u 21:15

- Pomoglo mi je i iskustvo, konačno i ono dolazi do izražaja. Iskusniji sam od njega u Davisovu kupu, ne znam koliko je on u karijeri odigrao mečeva u pet setova.

Viktor Troicki čudesno je preokrenuo meč protiv Borne Ćorića u Davisovu kupu. Iako je izgubio prva dva seta, a odmah i servis na početku trećeg, Srbin se uspio vratiti u igru u pobijediti u pet setova.

- Publika mi je dala snagu u odlučujućim trenucima. U trećem setu sam, poslije dva izgubljena, bio u zaostatku od jednog brejka, tu sam osjetio da se lomi meč. Izdržao sam, publika mi je pomogla u tim teškim trenucima, dobio sam dodatnu snagu. Borna je igrao bolje na početku, ali je pao u nastavku. Osjetio sam da sam iskusniji i to mi je konačno pomoglo da dođem do pobjede u ovom važnom duelu, rekao je Troicki i dodao:

- Pomoglo mi je i iskustvo, konačno i ono dolazi do izražaja. Iskusniji sam od njega u Davisovu kupu, ne znam koliko je on u karijeri odigrao mečeva u pet setova. Osjetio sam da sam jači od njega fizički, znao sam da mogu izdržati do kraja i zato sam u glavi bio stabilan.

Pohvalio je Bornu Ćorića.

- Dobivao je igrače iz vrha, pred njim je sjajna karijera. Ali, još je rano govoriti o tome da će biti Top 5. On je još dijete, dug je put pred njim. Ja sa 18 godina još nisam ni znao hoću li igrati tenis...

>>Ćorić otkrio razlog poraza: 'A do tada sam igrao savršeno...'

>>Borna imao sve, a potom Troickom i Srbiji darovao veliku pobjedu

Komentara 4

PE
peugeot
11:23 07.03.2015.

Eh, kad bi hrvqtski, srbijanski, bosanski, slovenacki, crnogorski teniseri i sportisti odlucivali umjesto njihovih politicara, nikad ne bi bilo rata niti problema, niti svadja, niti zadrtih seljaka ekstremista kojima treba paliti klempe.

KI
kimi
21:23 06.03.2015.

Ne shvatam zašto su se pojedinci okomili na Bornu. Dečko je nebrušeni dijamant, mnogi bi bili presrećni da u svojoj zemlji imaju tako talentovanog momka. A kada se jednog dana bude vinuo u sam vrh e tada će sadašnji skeptici biti najglasniji u hvalospevima. Deja vu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije