Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US OPEN

Victor Estrella Burgos pobijedio ozlijeđenog Bornu Ćorića

Borna Ćorić
Slavko Midzor/PIXSELL
29.08.2014.
u 08:00

Tenisač iz Dominikanske Republika slavio je sa 7:6 (2), 4:6, 6:4, 6:2.

Hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se uspio plasirati u treće kolo US Opena. Bolji od njega bio je dvostruko stariji Victor Estrella Burgos iz Dominikanske Republike sa 7:6 (2), 4:6, 6:4, 6:2.

Nakon 1:1 u setovima, naš tenisač u trećem setu je poveo 3:0, ali su počeli problemi s mišićem noge, zatražio je liječničku pomoć, no nije se uspio potpuno oporaviti. Estrella Burgos to je iskoristio i uspio privesti meč kraju.

Ćorić je lani bio juniorski pobjednik US Opena, a ove godine glavni turnir izborio je kroz kvalifikacije. U prvom kolu priredio je iznenađenje izbacivši 27. tenisača svijeta Čeha Lukaša Rosola, no zaustavljen je na drugoj stepenici.

>> Ćorić najmlađi hrvatski debitant na Grand Slamu nakon Ivaniševića

Komentara 1

PE
peugeot
11:32 29.08.2014.

Molio bih novinare koji "pokrivaju" tenis u sportskoj rubrici (ne samo VL-a nego i ostalih listova i revija) da malog ostave na miru. Da Bornu Corica ne hvale i puste ga da normalno ide svojim teniskim putem ! Nije malo slucajeva u tenisu da su veliki talenti koji su mnogo obecavali propali. Zato, psssst! Evo, primjera. Francuski teniser (normalnije je nego "tenisac") Richard Gasquet vec sa 5 godina je u francuskoj sportskoj stampi bio najavljivan kao nemoguci talenat, ali potom nikad nije uspio uci medju prvih pet na listi ATP. Za Australca Bernarda Tomica (nasi korijeni) govorili su isto da je "strasan talenat". A da ne govorim o njegovom ocu Bosancu, bivsem soferu, koji je proglasio svog sina "Mozartom tenisa". Koliko je jos po svijetu velikih teniskih talenata koji su mnogo obecavali da bi na kraju neslavno zavrsili mogao bi se napisati novinski osvrt. Zato, opet velim, psssst, i ostavite malog na miru da se sam snalazi i normalno razvija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije