Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ

Tereza Mrdeža ipak nije iznenadila u debiju na US Openu

Tereza Mrdeža
Facebook
02.09.2015.
u 08:25

Ruskinja Evgenija Rodina pobijedila je 6:2, 6:2 za 72 minute igre

Tereza Mrdeža izgubila je u prvom kolu US Opena protiv Ruskinje Evgenije Rodine 2:6, 2:6, ali svoj prvi nastup na nekom Grand Slam turniru sigurno će pamtiti i to će joj biti vrijedno iskustvo bez obzira što je trajalo samo 72 minute.

Riječ je o 193. tenisačici svijeta koja nije baš mladi talent jer u 25. je godini života. No očito je pronašla u sebi nešto što joj je pomoglo da podigne nivo igre i napravi što dosad nikad nije.

Šteta što nije bilo prostora za još jedno iznenađenje pa da dođe do drugog kola i pomakne se na WTA ljestvici za nekoliko desetaka mjesta. Bit će prilike drugi put!

U New Yorku sad imamo još tri predstavnika, to su Marin Čilić, Ivo Karlović i Ana Konjuh. Svi u drugom kolu.

>> Mrdeža prvi put u glavnom turniru Grand Slama, Hrvatska će na US Openu imati 6 predstavnika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije