Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US Open

Donna Vekić u 3. kolu kvalifikacija protiv Argentinke Podorske

Donna Vekić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
25.08.2016.
u 22:22

U neobičnom meču svladala je Francuskinju Alize Lim sa 3-6, 7-5, 6-3.

Hrvatska tenisačica Donna Vekić plasirala se u posljednje, 3. kolo kvalifikacija za nastup na posljednjem "grand slam" turniru sezone, US Openu u New Yorku nakon što je u 2. kolu u neobičnom meču svladala Francuskinju Alize Lim sa 3-6, 7-5, 6-3.

Vekić je povela sa 3-0 i imala dvije "break-lopte" za 4-0, da bi potom izgubila devet gemova zaredom i došla u naizgled bezizlaznu situaciju, jer je Lim imala 6-3 i 3-0. Ipak, 20-godišnja Osječanka uspjela se vratiti u drugi set, kod 5-5 još jednom oduzela servis Francuskinji, te odvela dvoboj u treći set kojim je dominirala.

Za ulazak u glavni ždrijeb Vekić će igrati protiv 19-godišnje Argentinke Nadije Podorske.

U petak (17.30 sati po hrvatskom vremenu) će u New Yorku biti održan ždrijeb glavnog turnira u kojem će Hrvatska imati četvoricu tenisača i najmanje dvije tenisačice, koji su izravno svojim renkingom izborili nastup na posljednjem Grand Slam turniru sezone, a to su: Marin Čilić, Ivo Karlović, Borna Ćorić, Ivan Dodig, Mirjana Lučić-Baroni i Ana Konjuh.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije