Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davisov kup

Arena je spremna za spektakl: Ulaznice za finale razgrabljene u samo dva dana!

16.09.2016., Zadar -  Polufinale Davis Cupa, Hrvatska - Francuska, 2. mec, Marin Cilic je pobjedio Lucasa Pouillea u 4. setu. Photo: Dino Stanin/PIXSELL
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
22.10.2016.
u 08:10

To opet ne jamči da će Arena biti ispunjena do posljednjeg mjesta jer će puno ulaznica biti podijeljeno sponzorima...

Takvo što nisu očekivali ni najveći optimisti, oko 7500 paketa ulaznica za finalni dvoboj Davisova kupa između hrvatskih i argentinskih tenisača u zagrebačkoj Areni (od 25. do 27. studenoga) razgrabljeno je u samo dva dana. Caka je možda bila u relativno niskoj cijeni (od 300 do 500 kuna po paketu), možda u tome što se nije trebalo stajati u redovima (ulaznice su se prodavale preko interneta), a možda je i podcijenjena glad sportskih zaljubljenika za istinskim sportskim spektaklom.

To opet ne jamči da će Arena biti ispunjena do posljednjeg mjesta jer će puno ulaznica biti podijeljeno sponzorima...

Zanimljivo je da ovo Argentincima čak peti finale u Davisovu kupu, a dosad ga nisu osvojili nijednom. Dva su puta u finalu poraženi od Španjolaca (2008. i 2011.), jednom od Rusa (2006.), jednom od Amerikanaca (1981.). U ta četiri finala samo su jednom bili domaćini, 2008. Španjolcima u Mar del Plati, ali izgubili su sa 1:3.

>> Iznenađenje Ivo ostavio za finale u Areni

Komentara 1

GM
Gusta magla
09:52 22.10.2016.

Pa kad je pocela famozna prodaja ulaznica odma sam se registrirao i pokusao kupiti tri kompleta....ostao sam zacuden jer je u startu pisalo slobodno jos samo 2657 paketa i to samo onih od 300kn.E sad koliko ih je podjeljeno sponzorima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije