Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA TURNIRI

Tomljanović uspješna u Acapulcu, Vekić ispala u Florianopolisu

Ajla Tomljanović
Davor Puklavec/PIXSELL
25.02.2014.
u 17:32

Na otvaranju WTA turnira u Acapulcu Ajla Tomljanović postigla je još jednu veliku pobjedu. Naša najbolja tenisačica sa 6:1, 6:3 izbacila je 35. igračicu svijeta Slovakinju Magdalenu Ribarikovu.

Polovičan učinak ostvarile su hrvatske tenisačice na WTA turnirima.

Na otvaranju WTA turnira u Acapulcu Ajla Tomljanović postigla je još jednu veliku pobjedu. Naša najbolja tenisačica sa 6:1, 6:3 izbacila je 35. igračicu svijeta Slovakinju Magdalenu Ribarikovu, četvrtu nositeljicu turnira nakon sat i devet minuta igre.

Donna Vekić nakon sat i 16 minuta igre ispala je Čehinje Zakopalove sa 3:6, 3:6 u prvom kolu WTA turnira u brazilskogm Florianopolisu.

Foto: PA/Pixsell

>> Dodig ispao u prvom kolu Dubaija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije