Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA JU STEPHENS

Tomljanović izbacila Dominguez-Lino za drugo kolo Indian Wellsa

Ajla Tomljanović
Davor Puklavec/PIXSELL
06.03.2014.
u 23:33

Ajla Tomljanović u prvom kolu WTA turnira u Indian Wellsu pobijedila je Španjolku Lourdes Dominguez-Lino sa 6:4, 7:6 nakon sat i 49 minuta igre. U drugom kolu igra protiv Sloane Stephens.

Ajla Tomljanović u prvom kolu WTA turnira u Indian Wellsu pobijedila je Španjolku Lourdes Dominguez-Lino sa 6:4, 7:6 nakon sat i 49 minuta igre.

Naša tenisačica je katastofalno krenula u meč i vrlo brzo je od 70. tenisačice svijeta gubila 4:0. Međutim, onda je nanizala šest gemova te je dobila prvi set sa 6:4.

Gdje je stala u prvom setu, Ajla je nastavila na početku drugog seta, jer je odmah breaknula Španjolku te povela 2:0. Ipak, nakon toga Dominguez-Lino prekida seriju od osam uzastopnih izgubljenih gemova i sa četiri uzastopna gema dolazi do prednosti 4:2.

Ajla se ipak uspjela vratiti te je ubrzo povela 5:4. Do kraja seta više nije bilo oduzetih servisa pa je odlučivala 13. igra. A u njoj je Tomljanović bila uvjerljiva te je sa 7:2 završila meč u svoju korist te izborila drugo kolo.

A u drugom kolu ju čeka 17. nositeljica, Amerikanka Sloane Stephens.

>> Čilić i Dodig slobodni u 1. kolu, Karlović na Bogomolova; Hingis se opet vraća

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije