Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Masters u Madridu

Tomiću, tako se ne drži reket!

Bernard Tomić
Foto: youtube
04.05.2016.
u 15:25

Australski tenisač Bernard Tomić na Fogninijevom servisu za meč nije postupio profesionalno, okrenuo je reket i drškom probao vratiti udarac

Talijan Fabio Fognini je lakše od očekivanog pobijedio Bernarda Tomića sa 6:2, 6:4. No australski je tenisač ljutit na sebe i na svoju lošu igru, na Fogninijevom servisu za meč okrenuo reket i drškom probao vratiti udarac. A nije se mnogo ni potrudio da dođe do loptice.

Njegov pokušaj postao je hit na društvenim mrežama, a neki su ga optužili da je namjerno pustio poen. Australac je poznat kao temperamentan igrač. Prije četiri godine tražio je suca da izbaci njegova oca sa stadiona.

Komentara 2

ST
stipe123
15:40 04.05.2016.

Huligan!

LI
liliZG
12:43 05.05.2016.

ti dotepeni australci svi imaju problema sa kontrolom bijesa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije