Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA MASTERSU

Tenisačica usred meča izvadila škare i onda napravila nešto neočekivano

Kuznjecova
Foto: Printscreen Instagram
1/5
25.10.2016.
u 13:30

"Svaki put kada sam udarila lopticu, smetala mi je kosa. Pomislila sam što mi je sada važnije, kosa koja može narasti ili meč. Ni sama ne znam koliko sam kose odrezala, samo sam pokušala izvući najbolje od sebe", objasnila je nakon meča.

Ruska tenisačica Svjetlana Kuznjecova iznenadila je publiku tijekom meča protiv Poljakinje Agnieszke Radwanske na završnom Mastersu u Singapuru nakon što je uzela škare u ruku i ošišala kosu.

Kuznjecova je u trećem setu zatražila pauzu te se ošišala. To joj je očito pomoglo jer je na kraju nakon preokreta slavila sa 7:5, 1:6, 7:5. Poljakinji nije pomoglo ni što je kod 5:4 imala meč-loptu.

– Svaki put kada sam udarila lopticu, smetala mi je kosa. Pomislila sam što mi je sada važnije, kosa koja može narasti ili meč. Ni sama ne znam koliko sam kose odrezala, samo sam pokušala izvući najbolje od sebe – objasnila je nakon meča.

>> Teniski savez objasnio situaciju sa stipendijom koju je dobivao Čilić: 'On je jedan od najsvjetlijih primjera'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije