Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANSKI MEDIJI

Novak Đoković je uoči Wimbledona bio pred razvodom od supruge Jelene!

28.08.2016.
u 17:12

- Da, hvala na pitanju, sada je sve u redu. Svi imamo privatne probleme i stvar koje moramo prevladati kako bismo napredovali kao ljudska bića. Sada je to riješeno i život ide dalje - rekao je Đoković.

Talijanski mediji špekuliraju da je prvi tenisač svijeta Novak Đoković uoči nastupa na Wimbledonu bio pred razvodom od supruge Jelene s kojom ima sina Stefana.

Đoković je tada neočekivano ispao u trećem kolu, a Srbin je priznao da je imao privatnih problema.

- Sada je teško o tome pričati. Nije bila ozljeda, niti išta fizički, radilo se o nekoj drugoj privatnoj stvari - rekao je Đoković koji potvrdio da je problem sada riješen.

- Da, hvala na pitanju, sada je sve u redu. Svi imamo privatne probleme i stvar koje moramo prevladati kako bismo napredovali kao ljudska bića. Sada je to riješeno i život ide dalje.

Engleski Guardian napominje da izvori bliski Đokoviću demantiraju da je njegov brak bio u opasnosti. Srbin se sada sprema za US Open nakon što je na Olimpijskim igrama ispao u prvom kolu. Guardian navodi da se Srbin trudi ostaviti dojam "da se njegov život i tenis vraćaju u normalu".

>> Zbilo se novo međugorsko čudo, ovaj put u Cincinnatiju

Komentara 25

Avatar patkovic
patkovic
17:27 28.08.2016.

sigurno ga neka krošnjata zavela , jeca je malo na dupla leđa

JO
JOBAH
18:11 28.08.2016.

Talijani nagađaju a Hrvati prenose neprovjerenu vijest jer jedva čekaju da komisiji crkne krava.

DV
Dimnjacar_Vaseg_Grla
19:11 28.08.2016.

Ima on roditelje, braću, i to su obiteljski problemi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije