Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVISOV KUP

Monfils razbio Federera za 1:1 nakon prvoga dana finala

Federer
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/6
21.11.2014.
u 19:49

Prvi bod Švicarcima donio je Stanislas Wawrinka koji je u Lilleu svladao Jo-Wilfrieda Tsongu sa 6:1, 3:6. 6:3 i 6:2.

Francuska i Švicarska stoje 1:1 nakon prvoga dana finala Davisovog kupa koja se igra u Lilleu. Prvi bod Švicarcima donio je Stanislas Wawrinka koji je svladao Jo-Wilfrieda Tsongu sa 6:1, 3:6. 6:3 i 6:2.

Zanimljivo i da je ovaj dvoboj postavio rekord u posjećenosti susreta u Davisovom kupu. Na stadionu Stade Pierre-Mauroy, gdje se igra finale, skupilo se 27,432 ljudi.

Izjednačio je Gael Monfils koji je bez većih poteškoća svladao Rogera Federera. Monfils je slavio sa 6:1, 6:4 i 6:3 za sat i 48 minuta igre. Francuski tenisač bio je puno dominantniji, a Federer ni jednom nije uspio uzeti servis protivniku.

Sutra je na rasporedu igra parova. Teško je očekivati da će za Švicarsku nastupiti Federer koji je nedavno zbog problema s leđima predao finale Mastersa Novaku Đokoviću.

>> Željko Krajan: Svađa Švicaraca je sitnica, favoriti su

Komentara 1

TO
tonimohave
20:29 21.11.2014.

Otkazaće on i parove jer vidi da ne može više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije