Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'GENIJALAC' IZ RUSIJE

Suspendiran na godinu dana jer je sestre Williams nazvao braćom

Sestre Williams
AFP
19.10.2014.
u 00:01

Riječ je o predsjedniku Ruskog teniskog saveza Šamilu Tarpiščevu, koji je osim suspenzije "zaradio" i kaznu od 25 tisuća dolara.

Predsjednik Ruskog teniskog saveza Šamil Tarpiščev suspendiran je na godinu dana jer je za sestre Williams posprdno nazvao braćom, aludirajući na njihovu fizičku konstituciju.

Uz to je dobio i kaznu od 25 tisuća dolara, a iza nje stoji WTA. Nisu mogli biti blaži jer uistinu je šokantno kako se bez poštovanja Rus odnosio prema ponajboljim tenisačicama svih vremena, kao i prema trenutno najboljoj tenisačici na svijetu - Sereni.

Spornu izjavu predsjednik Ruskog teniskog saveza dao je na nacionalnoj televiziji u Rusiji i nije mogla proći nezapažen. Uz to se i smijao.

Tarpiščev se još nije oglasio kako bi komentirao cijeli slučaj, a izostala je i isprika.

>> Serena Williams dominantno stigla do šeste titule na US Openu

Komentara 7

LK
Lopovi_KRADEze
00:25 19.10.2014.

Pa dobro je covjek rekao, i jesu kao dva muskarca

HA
harakiri
02:07 19.10.2014.

iskrenost košta

KO
KonstantinZac
11:22 19.10.2014.

Dal je to zapadnjacka sloboda govora. A oni mogu reci npr. za Putina da je ovakav i onakav, da je Hitler itd. Tipican dokaz zapadnjacke demokracije u kojoj je sve dopusteno osim onog sto ,,njima" smeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije