Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobudila maštu

Što će to lijepa Ana Ivanović objaviti svijetu sutra u 19 sati?

ana ivanović
Foto: Instagram
1/15
27.12.2016.
u 18:51

Jednom današnjom objavom pobudila je maštu brojnim obožavateljima

Ana Ivanović, jedna od najljepših sportašica svijeta, stalno je u središtu medijske pozornosti. Nekoć je oduševljavala svojim teniskim majstorijama i vrhunskim rezultatima koji su je doveli do prvog mjesta na WTA ljestvici, a danas se u prvi plan više ističu njezin izgled i brak s poznatim nogometašem Bastianom Schweinsteigerom.

Tenisačica iz Srbije iznimno je popularna na društvenim mrežama pa je zbog toga i prilično aktivna, a i na taj način privlači veliku pozornost. Jednom današnjom objavom pobudila je maštu brojnim obožavateljima.

– Dragi prijatelji i fanovi, nešto bih željela podijeliti sa svima vama. Budite na mojem Facebook profilu sutra u 19 sati i pratite stream. Vidimo se sutra – napisala je Ivanović.

Naravno, odmah su krenula nagađanja, a najviše je onih koji misle da će objaviti kraj karijere. Podsjetimo, nedavno je rekla da zbog ozljede neće nastupati do kraja ove sezone, a to je mnogima dalo povoda da misle kako će sada objaviti konačni kraj. No, ima i puno onih koji su uvjereni da će objaviti da je trudna.

O čemu se točno radi, saznat ćemo sutra...

Komentara 10

RI
rikavac
19:08 27.12.2016.

Stvarno bitna vijest jedva cekam. Navit cu alarma da nebi slucajno zaboravio. Koji clanak strahota.

DH
dalibor.hren
19:54 27.12.2016.

Možda će se roditi mali Schvein!?

DU
Deleted user
20:59 27.12.2016.

Mozda oboje: trudna i kraj karijere!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije