Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Političari u Areni

Stier: Ugostio sam argentinske navijače

kolinda
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
28.11.2016.
u 22:21

Obitelji Čilić čestitao sam na sjajnom Marinovom nastupu jer mu za tenis koji je igrao ova tri dana doista treba odati priznanje - rekao je premijer Andrej Plenković

Premijer Andrej Plenković i ministar vanjskih poslova Davor Ivo Stier uživali su lijepoj sportskoj atmosferi u zagrebačkoj Areni.

- Ugostio sam neke prijatelje Argentince jer će za mene Argentina uvijek biti posebna zemlja. Ne samo zato što sam tamo rođen i odrastao, nego i zato što je to zemlja koja je pomogla nama Hrvatima kada nam je bilo teško, baš kao i mojoj obitelji, i zato ću joj biti vječno zahvalan. Naravno, moja obitelj i ja navijali smo za Hrvatsku. Bila je ovo i lijepa priika da i Hrvati iz Argentine dođu u Zagreb i da se ovdje nađemo - rekao je Stier.

S predsjednikom Vlade pričali smo nakon Čilićeva poraza protiv Del Potra.

- Marin je sjajno igrao u prva dva seta i nekako smo već mislili da će to biti velika fešta, ali u trenucima kada se prelamalo Del Potro je imao više koncentracije i sreće.

Hrvatski premijer trudio se biti navijačem diplomatskih manira.

- S obzirom da ja nastojim umiriti ukupnu atmosferu u društvu to sam nastojao i na tribinama. Nakon susreta pričao sam malo i sa Marinovim roditeljima koji su to jako emotivno doživljavali, no još uvijek su oni bili najmirniji od svih ljudi oko nas. Obitelji Čilić čestitao sam na sjajnom Marinovom nastupu jer mu za tenis koji je igrao ova tri dana doista treba odati priznanje.

Osim u tenisu, prvi ministar uživao je u navijačkom dvoboju pod krovom zagrebačke Arene.

- S obzirom da su Argentinci miks Španjolaca i Talijana, logično je da su tako temperamentni pa sam se šalio s kolegom Stierom pitajući ga kako li je tek na nogometu, ako su ovakvi salonski navijači.

Komentara 1

DU
Deleted user
20:05 30.11.2016.

Dok ministar vanjskih poslova gosti argentinske navijače, Delpo sada moze mirno spavati uz uspavanku: bio jednom jedan super darežljivi medvjedić Marin, itd.itd. ... čiča miča i gotova Davis Cup-priča.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije