Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razvodi se

Stan Wawrinka: S Donnom Vekić samo sam prijatelj

Stan Wawrinka of Switzerland celebrates defeating Kei Nishikori of Japan to win their men's singles quarter-final match at the Australian Open 2015 tennis tournament in Melbourne January 28, 2015.       REUTERS/Issei Kato (AUSTRALIA  - Tags: SPORT TENNIS)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
28.04.2015.
u 07:00

Nakon osvajanja turnira u Barceloni Marin Draganja i Finac Kontinen stigli su na deveto mjesto liste parova (Dodig i Melo su treći)

Neki švicarski mediji raspisali su se o navodnoj ljubavnoj vezi 30-godišnjeg švicarskog tenisača Stanislasa Wawrinke i naše 18-godišnje Donne Vekić. To povezuju s činjenicom da je Wawrinka prošlog tjedna i službeno objavio da se razvodi od supruge Ilham s kojom je u braku od prosinca 2009. godine i s kojom ima petogodišnju kćer Alexiju.

Njih dvoje, Stan i Ilham, imali su i prije razmirice pa su neko vrijeme živjeli odvojeno (da bi se tenisač "usredotočio samo na tenis"), a sada je i konačno puklo.

No Wawrinka je demantirao da se to događa zbog mlade Osječanke.

– S Donnom sam samo prijatelj. Ona je moja mlada kolegica u istoj menadžerskoj agenciji – kazao je Wawrinka, a prenosi "20 minuten".

I Donna i Stan klijenti su menadžerske agencije StarWing Londončanina hrvatskih korijena Lawrencea Frankopana. I, naravno, dobro se poznaju. Ne tako davno podbadali su se na društvenim mrežama.

– Voljela bih biti trenerica Stanu Wawrinki – napisala je Donna, a Švicarac je odgovorio:

– Tek nakon što osvojiš Wimbledon.

No Donna nikad nije skrivala dobro mišljenje o svojem 12 godina starijem kolegi:

– Stan je sjajan momak. Omiljen je na Touru, omiljen u društvu – kazala je jednom.

A Marin Draganja i njegov partner Finac Kontinen nakon osvajanja turnira u Barceloni došli su na deveto mjesto ATP liste u poretku parova. Dodig i Melo su treći pa bismo na Mastersu u Londonu mogli imati čak dvojicu predstavnika.

>>Wawrinka (30) se rastaje jer je u vezi s Hrvaticom Donnom Vekić (18)?

Komentara 2

PE
peugeot
15:25 28.04.2015.

Bogati, "Fili", jesi li placen za ovakve 'smece' jadne tekstice ?! Ako jesi, onda je to, bogu za plakati ! Jesi li ti svjestan da je ovo sto ti skrabas naprosto smece ? Ali nisi ti kriv nego onaj koji te placa za ove idiotarije...

FI
Fisherman
11:09 28.04.2015.

dosadno na teniskoj sceni, pa onda ovakve gluposti pisete, ha?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije