Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na tribinama

Srbi u nevjerici: Amerikanci su u Miamiju išamarali Đokovića

Novak Đoković
Foto: Twitter screenshot
1/5
27.03.2017.
u 12:27

- Grupica navijača napravila je pravi skandal, a snimka je zgrozila navijače širom svijeta - piše Kurir.

Drugi tenisač svijeta, Novak Đoković, zbog ozljede lakta morao je otkazati nastup na turniru u Miamiju. No, navijači ga tamo nisu zaboravili, a posebice oni koji su podigli dosta prašine u srpskim medijima.

Naime, pojavio se video trojice muškaraca kako se vesele na tribinama, a u njihovu društvu bio je papirnati lik Novaka Đokovića u prirodnoj veličini. U jednom trenutku počeli su ga 'šamarati', što je zgrozilo Srbe. 

- Teško je reći što su ovi ljudi željeli uraditi... Na tribine stadiona u Miamiju donijeli su lutku Novaka Đokovića. Prvo su plesali sa njom, a onda su joj bez nekog pravog povoda počeli udarati šamare - piše Blic.

Kurir je bio oštriji pa je naveo kako je 'nasilnike' trebalo udaljiti s tribine.

- Grupica navijača napravila je pravi skandal, a snimka je zgrozila navijače širom svijeta - naglasio je Kurir.

 

Mnoge ljubitelje tenisa razočaralo je Novakovo otkazivanje nastupa posebice zbog toga što je prije njega to učinio i vodeći tenisač svijeta - Andy Murray.

- Ispričavam se svojim navijačima i svima koji su kupili ulaznice što me neće vidjeti u Miamiju. Nažalost, ne mogu igrati zbog ozljede - poručio je Đoković putem Twittera.

>>Đoković u šoku! Izgubio od zločestog dečka pa ljutito napustio intervju

>>Neugodnost s treninga: Đoković pokušao objasniti zašto ga je supruga napala

Komentara 3

PA
Pajdo
17:35 27.03.2017.

Hahaahahaaa.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:55 27.03.2017.

strašno. haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije