Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALAC HRVATSKIH KORIJENA

Sramota na US Openu: Tomić izvrijeđao navijača koji mu je dobacivao

Tomić
Foto: Reuters
1/5
31.08.2016.
u 10:07

- Cijeli set me izazivao da to kažem. Ispričavam se onima koji su to čuli. To je sve što mogu reći - prokomentirao je Tomić incident.

Australski tenisač hrvatskih korijena Bernard Tomić još je jednom pokazao da ima kratak fitilj. U prvom kolu US Opena izvrijđao je jednog gledatelja koji mu je dobacivao s tribina.

- Poliži mi j*** - rekao je Tomić u završnici prvog seta, ali se nije zaustavio na tome.

- Nabit ću ti j*** u usta. Dat ću ti malo novca da se osjećaš bolje.

Tomić je na kraju izgubio od bosanskohercegovačkog tenisača Damira Džumhura sa 6:4, 6:3, 4:6, 7:6.

- Cijeli set me izazivao da to kažem. Ispričavam se onima koji su to čuli. To je sve što mogu reći - prokomentirao je Tomić incident.

>> Sjajni Karlović prošao u drugo kolo i oborio rekord asova na US Openu!

Komentara 9

PI
pinkec
10:48 31.08.2016.

Da, to je sramota organizatora, koji su dozvolili to dobacivanje sa tribina!

CU
cungalunga
10:41 31.08.2016.

kaj moramo "jaja" cenzurirati? hahahahaha novinaru trebao si napisati "Tomić je rekao navijaču : nabit ću ti testise u usta!" hahahahaha

Avatar nula
nula
14:27 31.08.2016.

Interesantno, portal "otkriva" Tomiceve hrvatske korijene kad se ovako nesto dogodi. Tomic je super igrac, 1000 puta pobijedio, a nikad nismo culi za njegove korjene ))-: Pavicu !!! ( australsko-hrvatska kombinacija, treba priznati, nije bas ona najlaksa za njihove protivnike...Zar.Zar ne Bugojanska skupina ?? )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije