Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wimbledon

Škugor nije iskoristio četiri meč lopte protiv Francuza Pairea

Franko Škugor
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
28.06.2016.
u 16:56

Franko je bio vrlo blizu prolaza u 2. kolo, jer je u odlučujućem petom setu oduzeo servis Benoitu za vodstvo od 5:4 te je imao četiri meč lopte. Niti jednu nije iskoristio

Šibenčanin Franko Škugor (194. igrač svijeta) nije uspio proći 1. kolo Grand Slama turnira u Wimbledonu. Hrvatski tenisač je nakon velike borbe u pet setova i nešto manje od četiri sata igre izgubio od 23. igrača svijeta Francuza Benoita Pairea sa 6:3, 6:7(2), 6:2, 3:6, 8:10.

Franko je bio vrlo blizu prolaza u 2. kolo, jer je u odlučujućem petom setu oduzeo servis Benoitu za vodstvo od 5:4. Šibenčanin je imao 40:0, no Francuz je dobio tri poena u nizu. Uspio je Franko izboriti i četvrtu meč loptu, ali je nije iskoristio. Francuz mu je uzeo servis i vratio se u susret.

I nakon te propuštene prilike Franko je kod 5:5 imao dvije prilike za 'break', ali je dva puta pogriješio. Kod 7:7 još je jednom propustio oduzeti servis protivniku. 

Francuz je pogodio dva asa i izvukao se. Paire je osvojio peti set sa 10:8.

>>Cibulkova i peti puta kobna za Lučić-Baroni, gledateljici pozlilo

Komentara 2

DU
Deleted user
23:53 28.06.2016.

Kakva steta, hehe!

DH
dalibor.hren
21:43 28.06.2016.

Šteta, uplašio se pobjede!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije