Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski junak

Škugor nakon pobjede karijere: Normalno je što nam nisu vjerovali, a publika je bila čudesna

Franko Škugor
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
Autori: Ivan Halar, Hina
03.02.2017.
u 20:20

Gušt je igrati doma, nevjerojatni su gdje god smo igrali, Zadar, Zagreb, to je nešto posebno...

Franko Škugor bio je presretan nakon pobjede nad favoriziranim Pablom Carrenom Bustom (3:6, 6:3, 6:4, 4:6, 7:6), skoro 200 mjesta bolje plasiranim od sebe na ATP listi (26.-223.), a kojom je donio Hrvatskoj vodstvo protiv Španjolske (1:0).

- Ne znam što bih rekao, hvala divnoj publici, gušt je igrati doma, nevjerojatni su gdje god smo igrali, Zadar, Zagreb, to je nešto posebno... Gubio sam 4:1 u četvrtom setu, bez publike se ne bih digao. U srijedu sam primio infuziju, ali na sreću bolest je prošla, trajalo je samo jedan dan. Leđa? To su sitni problemi s kojima živim i funkcioniram - kazao je Škugor.

Šibenčanin je dodao i kako ne krivi ljude koji nisu vjerovali u ovu hrvatsku momčad.

- Ne mogu kriviti ljude za taj način razmišljanja. Ako se pogleda rezultate, na papiru situacija je takva. No, igrali smo s tim dečkima. I oni su prošli kroz to što mi neki još uvijek prolazimo. Znamo što je potrebno da bi dobili takve igrače i sposobni smo za to, što sam ja danas i pokazao. Mi jednostavno taj dan moramo dati 120 posto, a oni možda mogu dobiti sa 80 posto. To je možda jedina razlika. No, da ne možemo dobiti meč, s tim se ne bih složio i mi jednostavno to gledamo iz druge perspektive - kaže i dodaje:

- Došli smo tu kako bi dali svoj maksimum. Možda ćemo izgubiti susret, možda dobiti, ali mislim da to u ovom trenutku nije toliko važno. Važno je da se pokažemo u dobrom svjetlu, da smo u ovom trenutku zaslužili ovaj poziv. To ćemo i napraviti.

Kazao je i kako je očekivao bolji početak meča svog suparnika.

- Krajem prvog seta osjetio sam dobar ritam i uspio sam se izdići s 2:1 u setovima. Onda je uslijedio mali pad, a za završetak meča niti ne znam što bih rekao - zaključio je hrvatski junak.

Komentara 5

UN
unknown19
20:35 03.02.2017.

Čudesno, bravo Franko. A Slavonci dokazano najbolji navijači i najveći Hrvati. Šute i rade, nije im lako.

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
20:51 03.02.2017.

zasto brisete jos jednom dan zalosti za drugove iz v.lista HR vodi 1-0

RI
ribar110
20:29 03.02.2017.

Bravo,a nakon sto su propisno izvarali gradane Osijeka ove nase "zvijezde" vise ne treba ni zvati u reprezentaciju pa kako god zavrsilo moze ih biti stid.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije