Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETI MU KAZNA

Skandalozno ponašanje: Australski Hrvat opet je razbjesnio navijače!

Bernard Tomić
Andrew Milligan/Press Association/PIXSELL
22.02.2017.
u 17:24

Lani je na Mastersu u Madridu kod posljednjeg poena u meču protiv Fogninija obrnuto držao reket, a njegovo je objašnjenje dodatno razbjesnilo javnost.

Australskom Hrvatu Bernardu Tomiću prijeti kazna nakon sumnjivog poraza od Stevea Darcisa na teniskom ATP turniru u američkom Delray Beachu.

Tomić je izgubio u prvom kolu sa 3:6, 6:1 i 6:4 nakon što je u drugom setu vodio 4:1. 24-godišnji tenisač u tim je trenucima izgledao kao da ne želi igrati, a video njegovih poteza izazvao je bijes navijača na društvenim mrežama.

Tomiću ovo nije prvi put da radi ovakve stvari. Lani je na Mastersu u Madridu kod posljednjeg poena u meču protiv Fogninija obrnuto držao reket, a njegovo je objašnjenje dodatno razbjesnilo javnost.

- Uopće me nije briga za tu meč-loptu. Imam 23 godine i više od deset milijuna dolara - rekao je tada Tomić.

Na potezu je ITF.

>> Sramota na US Openu: Tomić izvrijeđao navijača koji mu je dobacivao

Komentara 1

RA
raikonen
10:28 23.02.2017.

Pravi po ponašanju- nema što

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije