Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirljiva priča

Sjećate li se ove uplakane djevojčice? Još je jednom ganula cijeli svijet!

Tsonga
Foto: Screenshot
1/2
23.01.2017.
u 12:53

"Ispričavam se što svoje dužnosti nisam obavila na razini koja se od mene očekuje."

Francuski tenisač Jo-Wilfried Tsonga na prošlogodišnjem je Australian Openu napravio prekrasnu gestu koja je obišla svijet. Poznati se tenisač je, naime, u jednom trenutku uočio kako sakupljačica koju je loptica pogodila u lice plače sa strane i drži se za glavu pa je prekinuo meč, došao do nje i onda pozvao pomoć. Primio ju je za ruku i ispratio s terena, a publika je to nagradila ovacijama.

Godinu dana kasnije ta se djevojka dirljivim pismom javila Tsongi i još jednom dirnula svijet. Otkrila je i da njezin problem tijekom tog turnira nije bio samo u tome što ju je pogodila loptica. Prenosimo vam njezino pismo.

"Dragi g. Jo-Wilfried Tsonga,

Htjela sam iskoristiti priliku i zahvaliti vam što ste mi pomogli da izađem s terena. Ne znam sjećate li me se, ali ja sam ona cura koju ste ispratili s igrališta.

Ovom prilikom bi vam se također htjela ispričati što za svaki put kad ste zatražili lopticu, ali vam je ja nisam odmah dobacila ili nisam vidjela.

Pokupila sam virus, a toga nisam bila svjesna pa sam zbog toga osjećala vrtoglavicu i glavobolju. To mi je utjecalo na vid i sluh.

Ispričavam se što svoje dužnosti nisam obavila na razini koja se od mene očekuje.

Hvala vam na ljubaznosti koju ste iskazali. Doista cijenim što ste uočili da mi je potrebna pomoć i što ste bili toliko dragi i ispratili me s terena’, napisala je djevojka.

Tsonga je njezino pismo objavio na Twitteru i dobio puno pozitivnih komentara.

Komentara 3

Avatar nijeminišta
nijeminišta
16:02 23.01.2017.

ajme što vi objavljujete... pa ovo nije ni za modru lastu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije