Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA GA GOFFIN

Sjajni Ćorić nakon preokreta prošao u drugo kolo Miamija

Borna Coric of Croatia returns the ball to Belgium's David Goffin during their semi-final match at the Swiss Indoors ATP tennis tournament in Basel October 24, 2014.  REUTERS/Arnd Wiegmann (SWITZERLAND - Tags: SPORT TENNIS)
26.03.2015.
u 21:39

Ćorića u drugom kolu čeka Belgijac David Goffin, 19. nositelj i 20. igrač na ATP ljestvici.

Borna Ćorić nakon preokreta je svladao Austrijanca Andreasa Haidera-Maurera i plasirao se u drugo kolo ATP turnira Masters serije u Miamiju. Naš mladi tenisač slavio je sa 1:6, 6:3, 7:6(3).

Haider-Maurer, 56. igrač svijeta, u trećem je setu vodio 4:1, no Ćorić se uspio vratiti i slaviti u tie-breaku. Meč je trajao više od dva i pol sata.

Ćorića u drugom kolu čeka Belgijac David Goffin, 19. nositelj i 20. igrač na ATP ljestvici.

>> Đoković u eliti, Ćorić najbolji u karijeri

Komentara 3

VE
velikazmija
21:42 01.04.2015.

sjajni ćorić učinio priokret i prošao u drugo kolo - čestitam-

DI
dinamojavolim1
10:01 27.03.2015.

svaka cast coricu na pobjedi i preokretu u trecem setu ali nije bio "sjajni coric",do 4:1 za haider mauera u trecem setu coric je igrao katastrofalno ali svaka cast na pobjedi

VE
velikazmija
21:50 01.04.2015.

užasno mi smetaju ovi srbizmi i imam utisak da to čine namijerno- pretukao prebio preokret strašno ljet njet sanjet ponjet voljeti boljeti - užas nepoznam svoj jezik i pismo u 69 godina- života zašto to srbijwa radi-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije