Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROLAND GARROS

Amerikanac Sock iskoristio Ćorićev umor i lako slavio u tri seta

Borna Ćorić
Reuters/PIXSELL
30.05.2015.
u 16:37

Bilo je uvjerljivih 6:2, 6:1, 6:4 za protivnika našeg tenisača

Borna Ćorić nije uspio do osmine finala Roland Garrosa, bolji je bio Amerikanac Jack Sock sa 6:2, 6:1, 6:4 za sat i 49 minuta igre. Očito se naš tenisač ispuhao u meču protiv Robreda.

Od samog početka vidjelo se da nije njegov dan, ništa mu nije išlo onako kako je zamislio. Amerikanac mu je servis oduzimao dvaput u prvom setu, kod 2:1 i kod 5:2 te lako slavio. Nažalost, Ćorić nije imao niti jednu break loptu, što je za njegov agresivni i napadački način igranja tenisa čudno. Ili ga je Sock sjajno "otupio".

U drugom setu sve je izgledalo isto, ponovno Ćorić nije došao niti do jedne prilike za oduzimanje servisa. Sock je pak oduzeo našem tenisaču ponovno dva servisa te slavio 6:1.

Ćorić se bolje držao u trećem setu, ali posrnuo je svejedno na samom kraju i izgubio servis kod 3:4, što je Sock rutinirano iskoristio i prošao među 16 najboljih, gdje ga čeka bolji iz dvoboja Kuznjecova i Nadala.

Hrvatska je tako ostala na Marinu Čiliću koji je s lakih 3:0 izbacio Leonarda Mayera i sad ga u osmini finala vrlo vjerojatno čeka David Ferrer.

>> Čilić poput uragana 'pomeo' Mayera s terena i prošao dalje!

>> Ćorić oduševio Đokovića i Ančića, evo što su poručili svjetskim medijima

Komentara 9

IV
ivanjoksimovic
17:40 30.05.2015.

Bilo je za ocekivati. To je njegov limit, i ne samo njegov, vec i svih njegovih vrsnjaka. Amerikanac nije macji kasalj. Jako dobro igra ove sezone, narocito na sljaci. Ima vremena za Bornu. Da je otisao dalje, ili cak izgubio u 5 setova, to bi u ovom trenutku bilo veliko iznenadjenje.

IV
ivos
18:41 30.05.2015.

Vanja Deželić od kada to Ćorić igra napadački tenis?

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
17:29 30.05.2015.

Jeste, u drugom gemu 3. seta, je imao jednu jedinu break loptu u cijelom meču, koju, nažalost, nije iskoristio. Šteta, Borni svaka čast i neka samo napreduje, nije on još navikao na mečeve na 3 dobivena seta, to se vidi. Samo polako i sigurno i mogao bi daleko dogurati. Nezahvalno je prognozirati da li Ferrer ili Bolleli, odluka pada u 5.setu. Ali niue Ferrer više što je nekad bio, tako da i ako dobije on ovaj meč, Čilić sa ovom igrom ima šanse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije