Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutit na organizatore

Federer bijesan zbog incidenta: 'Ovo nije nimalo smiješno!'

Roger Federer
Foto: Screenshot
1/2
25.05.2015.
u 17:44

– Osiguranje mora znati svoj posao i mora biti brže, nije dovoljno samo stajati sa strane u odijelu i kravati i gledati.

Roger Federer, drugi nositelj Roland Garrosa, još se jučer plasirao u drugo kolo turnira pobijedivši Fallu sa 6:3, 6:3, 6:4. No, njegovu pobjedu zasjenio je događaj nakon završetka meča kada je jedan dječak utrčao u teren i pokušao snimiti ''selfie'' s najboljim igračem u povijesti.

No, Švicarcu se to nije baš svidjelo, djelovao je ljutito i odgurnuo je mladića od sebe, gledajući prema osiguranju koje nije dobro reagiralo. Nakon meča objasnio je što ga smeta.

– To nije bilo dijete od pet godina, ali to uopće nije bitno jer se takve stvari ne bi smjele događati. Za vrijeme treninga neka djeca su ušla na teren, ali nitko nije reagirao. Reakcija osiguranja mora biti brža, rekao je Federer pa dodao:

– Osiguranje mora znati svoj posao i mora biti brže, nije dovoljno samo stajati sa strane u odijelu i kravati i gledati. Ima puno igrača ovdje, puno navijača i svi se moramo držati pravila. Ovo nije nimalo smiješno! Cijenim što su se organizatori ispričali, ali nadam se da se ovakve stvari neće ponavljati – bijesan je bio Federer.

Inače, ovo mu nije prvi takav slučaj na ovom turniru, 2009. godine jedan je navijač utrčao na teren i stavio mu kapu na glavu.

>>Ovakav nije bio ni Ivanišević, pogledajte što je napravio Mihail Južnij!

Komentara 33

KO
koko31
18:18 25.05.2015.

ima čovjek pravo sjetite se Monike Seleš

DO
domazl
18:18 25.05.2015.

Federer ima pravo. Inače bi mogla svaka šuša, s nepredviđenim namjerama , utrčati u teren. A možda i dio gledališta, ili svi. Postoji razlog za čuvare, pa neka onda i odrađuju, ili ih ukinuti i postaviti lijepe curice.

IV
ivanjoksimovic
21:35 25.05.2015.

U pravu je Federer. Tenis jeste gospodski sport, ali svuda ima ludaka. Setimo se Monike Seles. Juce je o tome brujala cela teniska javnost. Ozbiljan propust organizatora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije