Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davis cup

Potez vrijedan gledanja! Monfils osvojio nevjerojatan poen

Monfils
Screenshot
16.09.2014.
u 16:56

Već nakon dva dana bilo je 3:0 za Francuze, a u nedjelju je Gael Monfils pobijedio Lukasa Rosola sa 5-7, 6-4, 7-5

Francuska je u polufinalu Davisova cupa pobijedila Češku 4:1 i izborila finale u kojem će ugostiti Švicarsku. Već nakon dva dana bilo je 3:0 za Francuze, a u nedjelju je Gael Monfils pobijedio Lukasa Rosola sa 5-7, 6-4, 7-5.

Gledatelji tog meča mogli su vidjeti nevjerojatan potez domaćeg tenisača. Igrao se vrlo važan poen u trećem setu i činilo se kako će pripasti Rosolu, koji bi tako imao break priliku. No, Monfils se uspio snaći i prekrasnim udarcem kroz noge vratio je lopticu i natjerao Čeha da pogodi mrežu.

Pogledajte video i uživajte u lijepom potezu....

>>Federer pobijedio Fogninija i donio Švicarskoj finale

Komentara 2

PK
Pusa.Kesedzija
21:36 16.09.2014.

HaHa dobra je i reakcija publike

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:09 19.09.2014.

u publici samo bijelci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije