Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavila Goerges

Poraz Donne Vekić u Budimpešti, ostala bez četvrtfinala

Donna Vekić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
22.02.2017.
u 15:50

Mlada Osječanka tijekom čitavog dvoboja nije uspjela osigurati niti jednu "break-loptu", dok je Goerges iskoristila sve četiri u meču.

Hrvatska tenisačica Donna Vekić nije se uspjela plasirati u četvrtfinale WTA turnira u Budimpešti, nju je u dvoboju 2. kola svladala Njemica Julia Goerges sa 6-2, 6-2 nakon sat vremena igre.

Vekić je vrlo loše krenula u dvoboj i izgubila svoja dva servis gema u kojima je osvojila samo jedan poen i ubacila tek dva od devet prvih servisa. Goerges je to iskoristila i vrlo brzo stigla do vodstva od 4-0 koje je mirno pretvorila u prvi set sa 6-2.

Mlada Osječanka tijekom čitavog dvoboja nije uspjela osigurati niti jednu "break-loptu", dok je Goerges iskoristila sve četiri u meču.

Njemica je i u drugom setu dva puta zaredom oduzela servis Vekić čime je početni zaostatak od 0-1 vrlo brzo preokrenula u svoje vodstvo od 5-1. 

>>Senzacionalna Konjuh nadigrala 16. igračicu svijeta i izborila četvrtfinale

>>Supruga napala Đokovića, a nije znala da je kamera upaljena: 'Kako se ponašaš, majke ti...'

Komentara 1

TI
Tinaiva
17:50 22.02.2017.

Ovo je Donnin maksimum, top 50 maksimalno, Njena igra je jednolična, ne izlazi na mrezu, ne miksa a i servis je labilan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije