Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast

Pogledajte pravu majstoriju: Je li ovo teniski poen godine?

Dustin Brown
Foto: Screenshot
1/2
21.10.2016.
u 21:55

Na njegovu žalost, gledatelji ga neće pamtiti i po pobjedi jer je taj susret od Socka izgubio rezultatom 6:7(5), 6:4, 4:6.

Njemačkog tenisača Dustina Browna mnogi će s turnira iz Stockholma pamtiti po tome što je odigrao najljepši poen turnira, a možda i najljepši ove godine.

Nakon lijepe razmjene u meču sa Sockom, Brown se našao u naizgled bezizlaznoj situaciji jer je njegov protivnik imao zicer, ali uspio je na fenomenalan način vratiti lopticu i osvojiti poen. Publika je bila oduševljena, cijela dvorana mu je zapljeskala.

Na njegovu žalost, gledtelji ga neće pamtiti i po pobjedi jer je taj susret od Socka izgubio rezultatom 6:7(5), 6:4, 4:6.

>>Nadal podsjeća na stare dane, pogledajte najbolji poen turnira!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije