Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIAMI

Pogledajte potez Đokovića kakav se rijetko viđa

Novak Đoković
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
26.03.2014.
u 09:18

Nakon što je sudac za jedan poen u meču Đokovića i Robreda rekao kako se mora ponoviti, Španjolac je poludio, a Đoković je nakon toga odlučio prepustiti poen protivniku.

Poznati su svi četvrtfinalisti ATP turnira u Miamiju, a najveće iznenađenje svakako je ispadanje trećeg nositelja, Švicarca Stanislasa Wawrinke od kojeg je sa 6:4, 3:6, 6:1 bolji bio Ukrajinac Aleksandr Dolgopolov. Iznenađenjem se može smatrati i ispadanje Davida Ferrera. Španjolca je sa 7:6, 2:6, 7:6 pobijedio Japanac Kei Nishikori.

Ostali favoriti bili su sigurni i posao su riješili u dva seta. Roger Federer je Richardu Gasqueta prepustio tek tri gema, Rafael Nadal Fabiju Fogniniju tek gem više. Jo-Wilfred Tsonga je protiv Andyja Murraya osvojio samo pet gemova, a najviše je 'problema' imao Novak Đoković koji je sa 6:3, 7:5 pobijedio Tommyja Robreda.

Inače, baš je u meču srpskog i španjolskog tenisača viđen fair-play potez kakav se rijetko viđa. U trećem gemu drugog seta pri izjednačenju na servis Robreda, sudac je za jednu loptu Španjolca krivo viknuo aut, nakon čega je Novak izbacio lopticu izvan terena. Sudac je rekao kako se poen mora ponoviti, što je izazvalo žestoku reakciju Robreda. Sve je smirio Đoković, koji je odlučio prepustiti poen protivniku.

 

Šarapova i Serena prve polufinalistice

U ženskom dijelu turnira poznate su dvije polufinalistice, a to su Marija Šarapova i Serena Williams. Ruskinja je sa 7:5, 6:1 bila bolja od Čehinje Kvitove, dok je Amerikanka sa 6:2, 6:2 pobijedila Njemicu Kerber.

Za preostala dva mjesta u polufinalu bore se Cibulkova i Radwanska te Wozniacki i Li.

Miami, osmina finala (M):

Rafael Nadal - Fabio Fognini 6:2, 6:2   
Milos Raonic - Benjamin Becker  6:3, 6:4   
Alexandr Dolgopolov - Stanislas Wawrinka 6:4, 3:6, 6:1   
Tomas Berdych - John Isner 6:3, 7:5   
Roger Federer - Richard Gasquet 6:1, 6:2   
Kei Nishikori - David Ferrer 7:6(7), 2:6, 7:6(9)
Andy Murray - Jo-Wilfried Tsonga 6:4, 6:1   
Novak Đoković - Tommy Robredo 6:3, 7:5

Četvrtfinale (ž):

Marija Šarapova - Petra Kvitova 7:5, 6:1
Serena Williams - Angelique Kerber 6:2, 6:2

>> Đoković: Prije točno 15 godina prvi sam put osjetio strah od rata
>> Nestanak malezijskog zrakoplova uznemirio tenisače: Uplašite se u takvim situacijama

Komentara 1

Avatar njafio
njafio
18:50 30.03.2014.

To su ti Srbi fer i pravedni a ne ko neki njihovi susedi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije