Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastala je rasprava

Pogledajte poen kojim je Čilić oduševio publiku, ali i podijelio mišljenja navijača

Marin Čilić
Foto: Screenshot
1/2
13.03.2016.
u 12:50

Čilić je zaista sjajno odigrao, ali njegov potez podijelio je mišljenja navijača koji su se na društvenim mrežama upustili u raspravu.

Marin Čilić noćas je pobijedio Amerikanca Ryana Harrisona sa 6-4, 6-3 i plasirao se u treće kolo Indian Wellsa, u kojem će igrati protiv Leonarda Mayera.

Najbolji hrvatski tenisač odigrao je dobar meč i kontrolirao ga, a na kraju prvog seta odigrao je odličan poen pa su ga organizatori stavili u rubriku ''hot shot''.

Čilić je zaista sjajno odigrao, ali njegov potez podijelio je mišljenja navijača koji su se na društvenim mrežama upustili u raspravu. Nitko, naime, ne dvoji da je poen lijep, ali neki smatraju da je neregularan.

Hrvat je nakon poena dotaknuo mrežu, što se ne smije, pa pojedinci zagovaraju teoriju da je trebao biti dodijeljen Harrisonu. Međutim, sudac je procijenio da njegovo dodirivanje mreže nema veze s poenom, već da se dogodilo kad je on već završio.

Što vi mislite o tome? Svoje mišljenje izrazite u anketi ispod videa...

>>Pogledajte poen kojim je Čilić oduševio publiku, ali i podijelio mišljenja navijača

>>Marin Čilić i Borna Ćorić plasirali se u treće kolo

Komentara 12

Avatar DŠ.....
DŠ.....
13:51 13.03.2016.

Poen je Čilićev jer je loptica dva puta odskočila i tek je onda "pecao mrežu". To je i sudac poručio. A onomad u Rolandu Garrosu Đoković je dodirnuo mrežu prije nego je loptica dva puta odskočila i poen je pripao Nadalu.

Avatar whitesox
whitesox
13:09 13.03.2016.

korektan poen!dirao mrežu nakon osvojenog poena

Avatar feudalac
feudalac
09:32 14.03.2016.

...podijeljena su mišljenja navijača na društvenim mrežama oko toga treba li trener Burić ostati nakon sramotne igre, ako se to može nazvati igrom protiv Zagreba koji je već praktički ispao iz lige a imao je na Poljudu veći posjed lopte. Kao što znamo hajduk je pobijedio zahvaljujući sucu koji je dosudio nepostojeći penal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije