Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAŽLJIVA GESTA

Pogledajte čime je sakupljač loptica nasmijao praznovjernog Nadala

Rafael Nadal
Foto: Twitter/Screenshot
26.01.2015.
u 16:47

Tijekom meča protiv Kevina Andersona (7:5, 6:1, 6:4) loptica je pogodila bočicu s vodom kraj Nadalove klupe i dječak je odmah nakon uzimanja loptice pažljivo rasporedio bočice kraj klupe kako bi sve bilo baš po Nadalovim željama

Rafael Nadal praznovjeran je poput mnogih sportaša pa tako ima svoj mali ritual prije svakog meča. Postavlja bočice s vodom i sokom tako da budu točno okrenute prema terenu i u ravnini jedna s drugom. To je znao i sakupljač loptica te nasmijao ponajboljeg tenisača svijeta.

Tijekom meča protiv Kevina Andersona (7:5, 6:1, 6:4) loptica je pogodila bočicu s vodom kraj Nadalove klupe i dječak je odmah nakon uzimanja loptice pažljivo rasporedio bočice kraj klupe kako bi sve bilo baš po Nadalovim željama. Ipak je bio bitan trenutak jer Španjolac je servirao za meč.

Sve to je promatrao i nije odolio ne nasmijati se simpatičnoj i pažljivoj gesti. Zato ne čudi što su taj detalj odlučili izdvojiti i na službenom Twitteru Australian Opena.

>> Agassi: Rafael Nadal je najbolji tenisač u povijesti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije