Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Acapulco

Pobjede Čilića, Lučić-Baroni i Tomljanović! Marina sada očekuje Borna Ćorić

Čilić - Del Potro
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
01.03.2017.
u 08:09

Čilić plasirao se u 2. kolo nakon što je savladao Ukrajinca Oleksandra Dolgopolova rezultatom 6-3, 4-6, 6-0.

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao se u 2. kolo ATP turnira u meksičkom Acapulcu nakon što je u dvoboju 1. kola savladao Ukrajinca Oleksandra Dolgopolova rezultatom 6-3, 4-6, 6-0.

Prvi hrvatski reket će u 2. kolu igrati protiv kolege iz reprezentacije Borne Ćorića koji je u 1. kolu pobijedio domaćeg igrača Lucasa Gomeza.

Tenisačice Mirjana Lučić-Baroni i Ajla Tomljanović uspješno su startale na WTA turniru u Acapulcu ostvarivši pobjede u 1. kolu. 

Prva nositeljica turnira Lučić-Baroni pobijedila je Švicarku Belindu Bencic rezultatom 7-5, 6-4, dok je Tomljanović bila bolja od Kanađanke Eugenie Bouchard s 7-6(4), 6-1.

>>Vruće, vruće! Nekad prva tenisačica svijeta skinula se i pokazala svoje čari

>>Ćorić lako u drugo kolo, smiješi mu se meč s Čilićem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije