Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS

Pobjede Čilića i Vekić, porazi Dodiga i Vrljić

Donna Vekić
PA/Pixsell
15.04.2014.
u 17:01

Na WTA turniru u Kuala Lumpuru Donna Vekić je u prvom kolu velikim preokretom nakon prekida zbod kiše pobijedila Tajvanku Yung-Jan Chan sa 3:6, 6:4, 6:1.

Marin Čilić uz puno muke izborio je drugo kolo ATP turnira u Monte Carlu. Hrvatski tenisač je nakon sat i 43 minuta igre pobijedio Australca Marinka Matosevica sa 6:1, 3:6, 6:2.

Prvi set nije dao naslutiti da bi Marin mogao imati problema protiv Australca jer je uz dva breaka za samo 25 minuta dobio 6:1.

Problemi su počeli u drugom setu gdje je Čilić gubio servis u drugom i četvrtom gemu, a oduzeo samo u trećem, pa je na kraju sa 3:6 izgubio set.

I odlućujući set nije počeo dobro za Marina, odmah je izgubio servis. Srećom već u sljedećem gemu vratio je izgubljeni break, a u šestom gemu i drugi put u setu oduzeo je servis Australcu i napravio veliki korak prema pobjedi. Na kraju je Čilić još jednom oduzeo servis Matosevicu za konačnih 6:2 u trećem setu.

Foto: PA/Pixsell

U drugom kolu Čilića čeka Švicarac Stanislas Wawrinka.

Za razliku od Marina, Ivan Dodig nakon 65 minuta igre izgubio je od Španjolca Pabla Carrena Buste sa 3:6, 3:6. Naš tenisač u cijelom meču nije imao nijednu priliku za break, dapače, na servis Španjolca osvojio je samo pet poena.

Spomenimo kako je Novak Đoković s uvjerljivih 6:1, 6:0 protiv Albera Montanesa krenuo u obranu naslova u Monte Carlu.

Pobjeda Vekić, poraz Vrljić

Na WTA turniru u Kuala Lumpuru Donna Vekić je u prvom kolu velikim preokretom nakon prekida zbod kiše pobijedila Tajvanku Yung-Jan Chan sa 3:6, 6:4, 6:1.

Meč je prekinut u drugom setu zbog kiše pri rezultatu 6:3, 3:1 za Chan, a kada su se tenisačice vratile na teren poslije duže stanke 17-godišnja Hrvatica je Tajvanki prepustila samo dva gema i osigurala plasman u 2. kolu gdje će igrati protiv Čehinje Kristine Pliškove.

Za razliku od Vekić, Ana Vrljić je zaustavljena od Kineskinje Ying-Ying Duan sa 3:6, 2:6.

>> Karlović ispao nakon samo 58 minuta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije