Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nole pred razvodom?

Pilić o Đokovićevim mukama: 'I mislio sam da postoji neki privatni problem'

Jelena i Novak Đoković
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
29.08.2016.
u 16:05

– Kad sam vidio da nema nikoga u loži, pomislio sam da možda postoje neki privatni problemi. Tko zna...

Talijanski mediji ovog su vikenda započeli priču o tome da je Novak Đoković bio na rubu razvoda od supruge Jelene, a ta je vijest odjeknula cijelim svijetom. 

Društvene mreže, ali i neke medije preplavili su navodi da je slavni tenisač prevario svoju suprugu s indijskom glumicom Deepikom Padukone, zbog čega je Jelena odvojila njihove bankovne račune.

O njegovu ljubavnom brodolomu progovorio je i proslavljeni tenisač i teniski trener Nikola Pilić. On je, kaže, primijetio nešto neobično tijekom Wimbledona. Izdvojio je detalj s meča kada ga je izbacio Amerikanac Sam Querrey .

– Kad sam vidio da nema nikoga u loži, pomislio sam da možda postoje neki privatni problemi. Tko zna... Novak je izgubio jer nije imao svoj dan, a i teren je bio loš. No, Đoković je najbolji kad se treba usredotočiti, ali toga mu je dana nešto smetalo – kazao je Pilić za Kurir.

Komentara 12

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:39 29.08.2016.

skužila jelena da nije sve u lovi

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
04:30 30.08.2016.

On je ružan čovjek i kad mu se neka kurvica ponudi čovjek poludi.

UU
uhljeb u holdingu
05:51 30.08.2016.

A niti ona baš ne obara s nogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije