Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Rio

Petra Martić izborila četvrtfinale

Petra Martić
Reuters/PIXSELL
18.02.2016.
u 23:35

Martić u četvrtfinalu čeka šesta nositeljica Španjolka Lara Arruabarrena, 89. na WTA listi.

Hrvatska tenisačica Petra Martić izborila je četvrtfinale WTA turnira u Rio de Janeiru pobjedom nad Novozelanđankom Marinom Eraković 7-6 (2), 5-7, 6-2.  

Nakon što je u 1. kolu izbacila prvu nositeljicu Brazilku Perreiru, Martić je u četvrtak nadigrala Novozelanđanku hrvatskih korijena Eraković, 179. na WTA listi i 17 mjesta lošije rangiranom od nje. Prvi set Petra je dobila u "tie-breaku", u drugom je kod 2-2 izgubila, pa odmah vratila servis, da bi Eraković kod 5-5 napravila "break" za dobitak drugog seta. U trećem setu je Dućanka dominirala, povela je s 4-1 i riješila dvoboj koji ju je odveo među osam najboljih. Zadnji puta je Martić igrala WTA četvrtfinale u kineskom Dalianu u rujnu prošle godine, a ove godine je do Rija nanizala poraze u prvim kolima Aucklanda i Australian Opena.

Martić u četvrtfinalu čeka šesta nositeljica Španjolka Lara Arruabarrena, 89. na WTA listi.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije