Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETE SAMPRAS:

Marin Čilić neće obraniti naslov, ne djeluje fizički spreman

Marin Čilić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
02.09.2015.
u 12:58

'Vidim ga u četvrtfinalu, ali dalje od toga ne.'

Marin Čilić nije zabilježio značajnije rezultate nakon prošlogodišnjeg osvajanja US Opena i zbog toga ne ulijeva povjerenje, a jedan od onih koji mu ne daju šanse za obranu naslova ponajveći je tenisač svih vremena - Pete Sampras.

- Vidim ga u četvrtfinalu, ali dalje od toga ne. Ne djeluje fizički spreman za obranu naslova, a zna se da je puno teže obraniti titulu nego je osvojiti. Za mene je prvi favorit Novak Đoković jer najbolji je na svijetu - rekao je Sampras, koji u karijeri ima 14 Grand Slam naslova.

Uz Srbina, kao favorita vidi Andyja Murraya, ali ne otpisuje ni velikog Rogera Federera.

- Murray je u odličnoj formi i pravi je borac, a kad ga gledate u mečevima s Đokovićem, vidite da su prave životinje. Daju sve od sebe, bore... Ali ne smijemo zaboraviti ni Federera jer pet puta je osvajao ovaj turnir i bez obzira što ima 34 godine, vidim ga u završnici. On je istinski prvak, ima to u sebi i može napraviti sve, samo ako je potpuno zdrav - tvrdi Sampras i napominje:

- Ipak, ako se susretne u polufinalu s Andyjem, sumnjam da će pobijediti. Ako i pobijedi, bit će teško pa neće baš imati previše šansi protiv Đokovića u finalu.

Očito Sampras vjeruje da ove godine neće biti iznenađenja kao prošle, kad se na iznenađenje sviju igralo finale Nishikori - Čilić. Japanac je ispao u prvom kolu pa sigurno neće ponoviti uspjeh, ali Wawrinku ipak nitko ne bi trebao zaboraviti...

>> Čilić uvjerljivom pobjedom krenuo u obranu naslova na US Openu

Komentara 1

RI
rikavac
16:23 02.09.2015.

a neznam samo ko je rekao da ce odbranit naslov,izgleda samo nasi novinari nabijaju pritisak njemu a znamo da nemoze odbranit jer nije u formi nema snage za ici do kraja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije