Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILA U SUZAMA

Peh za Anu Konjuh! Bila je na pragu senzacije, a onda je stala na lopticu

Ana Konjuh
Foto: Reuters
1/8
30.06.2016.
u 22:39

U trećem je setu dvaput servirala za meč (kod 5:4 i 6:5), propustila je i tri meč-lopte, a potom je pri omjeru 7:7 nezgodno stala na lopticu i izvrnula gležanj desne noge.

Ana Konjuh bila je na korak do senzacije, ali nije imala sreće u dvoboju s trećom tenisačicom svijeta Agnieszkom Radwanskom. U trećem je setu dvaput servirala za meč (kod 5:4 i 6:5), propustila je i tri meč-lopte, a potom je pri omjeru 7:7 nezgodno stala na lopticu i izvrnula gležanj desne noge. Nakon toga to nije bila ista Ana, gotovo da nije mogla potrčati i Agnieszka je slavila sa 6:2, 4:6, 9:7.

Ništa od hrvatskog sraza u trećem kolu Wimbledona. Kandidati su bili Marin Čilić i Ivo Karlović, obojica nositelji (9. i 23.), međutim naš veteran nije prošao drugo kolo. Bolji od njega sa 6:3, 3:6, 7:6 (5), 6:4 bio je Slovak Lukaš Lacko, devet godina mlađi (28-37), ali i čak 91 mjesto slabije plasiran na ATP listi (32-123). Bila je to prva Lackova pobjeda protiv Karlovića, i to nakon dva poraza.

- Stahovski mi je skraćenim udarcima pokušavao poremetiti ritam, ali ja sam kontrolirao meč jako dobro. Osjećao sam da sam puno bolji igrač na terenu - ocijenio je Marin.

On sad ima priliku osvetiti Karlovića, za osminu finala danas će se boriti s Lackom, a suparnik za četvrtfinale mogao bi mu biti Kei Nishikori koji je jučer sa 4:6, 6:4, 6:4, 6:2 svladao Benneteaua.

- Na žalost, Ivo je izgubio od Lacka. Bilo bi mi puno teže da igram s Ivom, ali bilo bi slađe za obojicu. Lacko igra promjenljivo, ali kad ga krene zna odigrati dobar turnir. Zato moram biti oprezan, ali osjećam se jako dobro i nadam se dobrom tenisu - najavio je Čilić.

>> Srbijanski tenisač 'poludio' i izvrijeđao suca: Mrš, ti si idiot!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije