Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis

Pavić i Venus bez finala, Konjuh zapela već u kvalifikacijama

Mate Pavić i Laura Siegemund
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
01.10.2016.
u 00:55

Pavić i Venus napredovat će u poretku najboljih kombinacija za ovogodišnji završni Masters u Londonu.

Mate Pavić i Novozelanđanin Michael Venus nisu uspjeli u naumu da na turniru parova u kineskom gradu Shenzhenu uđu u osmi finale sezone. Bolji od njih u polufinalu bili su Talijan Fognini i Šveđanin Lindstedt sa 7:6 (2), 6:3.

Unatoč tome, Pavić i Venus napredovat će u poretku najboljih kombinacija za ovogodišnji završni Masters u Londonu. Sa 16. doći će na 15. mjesto, s realnim izgledima da do kraja godine uđu među najboljih osam. Ivan Dodig i Brazilac Melo četvrti su i praktično su već osigurali nastup u Londonu.

Ana Konjuh zastala je u prvom kolu kvalifikacija na turniru u Pekingu, izgubila je od Kineskinje Wang (140.) sa 6:4, 4:6, 0:6. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije