Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda Diva sa Šalate

Paire vrijeđao Karlovića, umalo izbila tučnjava

karlović
Daniel Kasap/PIXSELL
30.07.2014.
u 18:47

Paire je, tvrde gledatelji, na francuskom jeziku vrijeđao Hrvata: "Ovo nije tenis", "Nikad ne bih trebao izgubiti od ovakvog tenisača"...

Hrvatski tenisač Ivo Karlović pobijedio je sa 7:6(5), 6:7(9), 7:6(2) Francuza Benoita Pairea i izborio treće kolo ATP turnira u Washingtonu.

Paire je, tvrde gledatelji, na francuskom jeziku vrijeđao Hrvata: "Ovo nije tenis", "Nikad ne bih trebao izgubiti od ovakvog tenisača", "Puši ga"...

Karlović razumije francuski pa je pobjedu proslavio burno, pokazujući da je Francuza isprašio. Na mreži su razmijenili nekoliko riječi, a potom je Ivo nastavio dobacivati Paireu. Napetosti je bilo i dok su izlazili s terena, svjedoci kažu da su se umalo potukli. No, na sreću, ipak nisu.

>>Karlović u osmini finala, Lisicki opalila najbrži servis u WTA povijesti

>>Ratko Tomljanović: Ajla odlazi jer su Australci ponudili izvrsne uvjete

Foto: Reuters/PIXSELL

Komentara 5

LI
ličkiustanik
22:52 30.07.2014.

Žabar ima sreće da ga ivo nije zakuco mjesto loptice

OD
odisej22
15:22 31.07.2014.

Sta ima Ivo da se ljuti,treba jednostavno iznervirati idiota.Teniskim zargonom :prebaciti lopticu u protivnicko polje.Sta je vrancuz mislio ;da nasijenac s tom visinom servira ko curica.Dobro je prosel:rekao bi Petrica Kerempuh.

OD
odisej22
15:23 31.07.2014.

Slijedeci put "ubiti ga servisom".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije